Annonse

SEX TALK #3


Well hello there!

Pensjonisten som benket seg opp i såffan i går med pledd, en hjemmelaget- og på grensen til uspiselig pølsegryte, samt en kopp te utpå kvelden der, er nå klar for å bli litt vill i knickersen og rød i kinnene. Jeg har nemlig snudd hele døgnet på hodet, skjønner dere.. Så i natt mens dere sov søtt og fredfult satt jeg og både tenkte og skrev om blowjobs. JA, jeg savner mannen min noe jævlig. Hhaahha!

Det er nemlig på høy tid med en ny runde sexprat, og tenk at det allerede har blitt 4. gangen vi lar det dampe her på bloggen da!? GØY! Sex er ikke tabu, vi trenger mer åpenhet rundt tema, og det har jeg tenkt til å sørge for. Sexolog eller ikke, det er hva den vanlige mannen/kvinnen i gaten har å si som er spennende, og jeg er så glad for at kommentarfeltet ved hver eneste sextalk blir en arena hvor vi alle kan diskutere, komme med tips og forslag, og la oss inspirere av hverandre. Høyt hurra!

Hva sier dere til å snakke litt blowjobs, hæ? Er ikke det tid for litt BJ-talk? JO det er det!

Det er ingen tvil om at de aller fleste menn er noen suckers for blowjobs, og det er dessverre uheldig mange kvinner som ikke har den fjerneste anelse om hvordan man skal håndtere mannens favoritt-verktøy. De griper fatt, fomler og famer for så å og gi opp, og her er en liten hemmelighet: Grunnen til at mannen priser blowjobs så høyt er fordi at for han føles munnen din som en vagina med en hjerne. La oss derfor være litt god med de fine mannfolkene våre, å gi dem noe av de de liker aller, aller best!

Suging, dere.. En superheit aktivitet som jeg tror alle jenter har hatt litt panikk for å drive med ved en eller annen anledning. Er man ikke dreven på området kan det være forbanna vanskelig å vite hva man skal gjøre, og som nevnt tidligere var min første sugeopplevelse ikke noe å skryte av. Det var verken godt for meg eller vedkommende, og jeg kan garantere at jeg ikke klarte å holde skarpe hjørnetenner unna. Ouch! Utakt, for lite spytt, hjørnetenner og gudene vet hva.. Nei fysj og fy!

Som vi var inne på i «let’s talk orgasms» er det ingen jenter som liker å bli fingret med en finger som går i rekordfart til det ryker av klitoris. På lik linje er det ingen mannfolk som foretrekker en sugejobb som går så fort opp og ned at huden får brannsår av både tenner og en for lite fuktig tunge. Tålmodighet er en av de viktigste elementene når det kommer til en BJ, for hvis du trodde mannen du skulle overraske med en blowjob ville komme etter to minutter, er det bare til å tro om igjen. 

Det krever tid, mye fukt, så mye spytt, sikkel og slev at det godt kan renne nedover haken på deg, tålmodighet og riktig rytme for at en BJ skal være vellykket, og dette kan være svært krevende da man lett kjenner det i kjeven. Å suge pikk kan man faktisk bli ganske støl av, skal jeg si dere.. I kjeven altså, og også om skal finne riktig stilling for at enten armene eller beina skal følge med gjennom hele seansen. Om man så står på knærene foran han når han står oppreist eller om du kneler over kan mens han ligger – en BJ kan nemlig være ganske så slitsomt, men fy så gøy når man får det til, når man lever seg inn, og når man ser på mannen at han koser seg.

For det å leve seg inn, dere.. Det er en viktig del av det hele. Ønsker du å suge til det går for din deilige partner må du nemlig holde på mer en 30 sekunder, og ved god innlevelse havner man nesten inn i en slags transe som hjelper til å fullføre oppdraget. I tillegg ligger mye av magien i nettopp denne innlevelsen. Denne kommer man svært langt med om man ikke skulle ha teknikken inne, for noe av det som tar han til den syvende himmel er at du viser hvor sinnsykt lyst du har til å kjenne penisen hans i munnen din. Før du i det hele tatt nærmer deg The Little Guy skal du la han vite hvor mye du gleder deg, hvor inderlig lyst du har, og jo mer lyst du har dess lenger holder du ut. Du må i hvert fall være forberedt på å være der nede i 10 minutter!

Dekk tennene dine med leppene, og forsøk å covre dem gjennom hele seansen. De skarpe tennene dine skal han ikke være nødt til å føle én eneste gang! Vær leken og bruk tungen, varier tempoet i starten og varier bevegelsene. Om du holder et godt grep rundt penis med den ene hånden for så å bruke den andre til å enten holde deg oppe eller evt. kjærtegne andre kroppsdeler er du på god vei, og jenter? Ikke glem å puste. Dette er ofte en av de vanligste feiliene man gjør.. Man glemmer at man kan puste med nesen, og holder da pusten mens man suger i stedet. Det blir ikke behagelig, og det er utrolig hvor mye friere du blir med det samme du kjenner at pustekontrollen er i vater. Det hjelper også å være over dynen og ikke under, hvor det fort kan bli 40 varmegrader og svært nedsatt oksygentilførsel.

Hånden rundt penisen beveger du i et fint tempo opp og ned, som i en lett runk, mens du lar munnen følge den i bevegelsene. Opp og ned, rundt og rundt.. Om du skulle bli sliten i munnen slipper du unna ved å fortsette å runke mens du f.eks bruker tungen din til å slikke på hodet og rundt kanten, og på den lille strengen som sikkert har et navn men som jeg ikke vet hva heter. Noe som også er deilig for både deg og han er å lage kyssemunn, for så å styre innsiden av leppene rundt tuppen av penishodet, og så har vi da dette spyttet, jenter.  Spytt, spytt og atter spytt.. Klarer du ikke produsere nok må du tilføre noe annet, og et glass vann med isbiter i umiddelbar nærhet er ingen dum idé. Det er faktisk et must!

Om mannen du suger har en skikkelig XL-penis er det ingen grunn til å fortvile. Ikke prøv å imponere ved å svelge hele jævelen i et jafs mens tennene dine skraper opp den flotte lange køllen, og tårene kommer trillene grunnet kvelingsfornemmelser. Man må ikke servere en deep throat for å kunne kalle seg en sugegudinne, for det er faktisk utover mot penishodet det meste av magien foregår. Deep throats er mer behagelig om penisen ikke går under XL-kategorien, så det kan jo være gøy å prøve seg om du føler deg erfaren nok til å unngå brekninger. Det er nemlig ikke sånn altfor sexy, selvom mannen garantert har sansen for lydene fra penisen hans langt nedi halsen din. 

Når man har jobbet en stund og ser at mannen nyter det du holder på med, er det også på tide å gjøre seg klar for et helsikens fyrverkeri. Om du har lykkes med din blowjob er det ikke lenge til han kommer, og da er jo spørsmålet om du er åpen for å svelge, eller om du foretrekker at han skal komme en annen plass. Det er selvfølgelig ingen tvil om at mannen aller helst kunne tenke seg å sprute langt ned i halsen din, og hvis du er en tøffing som vil gi mannen din en såpass deilig gave, er det viktig å være litt fokusert og kontrollert når han når klimax slik at du kan svelge som en proff. Si til mannen din at du vil vite når han kommer, og i det han gir beskjed har du sånn ca 3. sekunder på deg til å gjøre deg klar. Mitt beste tips for å unngå å få munnen ukontrollert full av sperm, er å holde et godt grep på penis, føre den mot tuppen av tungen mens du runker lett, samle all gleden på én plass for så å svelge. Å suge opp og ned mens han kommer kan fort bli i meste laget, og ved å kunne svelge alt i ett jafs trenger du ikke kjenne smaken for lenge, og du kan stolt vise et smilende ansikt hvor du har fått ned hele ladningen. 

Alternativer til å komme i munnen om det skulle være uaktuelt er selvfølgelig å la han komme på puppene dine eller andre kroppsdeler, eller i ansiktet ditt. Det tror jeg de aller fleste menn liker rimelig godt, og det kan være ganske så hett å få en sprut midt i trynet som du også lar gå litt over leppene dine og lett inn i munnen. Mannen vil elske synet av deg etterpå, men husk – Sperm i øyet er vondt som faen! Om du skulle ha lyst til å la han komme i munnen din uten å svelge, er det selvfølgelig helt ok å spytte ladningen diskret ut når han er ferdig. 

Det er noen ting som også kan være smart å nevne her som går på hva mannen ikke bør gjøre/bør gjøre før han skal være så heldig å få noe av det han liker aller best.

1. En discopikk, svette baller og vond lukt er det ikke én jente som setter pris på. Jenten har lov til å si i fra om hun merker ubehag, og du har det med å ta en grundig vask om en blowjob skal være aktuelt. 

2. Å knulle en dame i munnen uten at hun er med på leken er absolutt ikke innafor. Det er heller ikke å holde en hånd på hodet hennes, for så å føre denne opp og ned i det tempoet du ønsker. Det er damen som bestemmer, ikke deg, men du er selvfølgelig velkommen til å komme med ønsker og veiledning underveis.

3. Å forvente svelging er ikke ok. Vær takknemlig for det du får, og respekter at den fine damen din ikke er glad i å svelge. Du er pliktet til å gi beskjed når du kommer, for den overraskelsen settes ikke pris på!

Sånn.. Da tror jeg jaggu jeg klarte å gjør meg ferdig med mitt favorittema, haha. Jeg kunne sikkert skrevet dobbelt så mye, men jeg tror vi stopper her. Og jenter? Når man får dreisen på å suge kuk og ser hvor inderlig glad mannen blir over alt det deiige du gjør med han, da skjer det noe med selvtilliten og humøret. En blowjob er alltid en god idé, og alltid den perfekte i-siste-liten-gaven til den mannen du er aller mest glad i!

Sug og svelg, om 5 dager er det helg, og til dere mannfolk!! Kan ikke dere komme med noen setninger om hva dere liker aller best og hva som skal til for at dere gir en blowjob terningkast 6??

Annonse