Annonse

SEX TALK #6

Hallaisen, boys & babes!

Nå har dere ventet lenge nok! Flere har etterspurt en ny sex talk da det er altfor lenge siden sist vi snakket om sex her på bloggen, så nå snurrer vi i gang en ny runde. I disse ferietider blir det en del one night stands, så la oss snakke om nettopp dette.. One night stands!

Vi har alle ulike meninger om tilfeldig sex, men én ting er sikkert som banken; Du bør aldri, aldri, aldri, aaaaldriii bygge opp en forhåpning om at du har møtt THE ONE, etter et tilfeldig ligg. Gjør du dette er det stor sjanse for at du blir såret, så styr unna kjærlighetstanker og romantikk, det kan vi overlate til en senere anledning. Mye av meningen med et one night stand er jo også at det skjer en gang og en gang only.. Du er keen på å få deg noe, og det får du. Punktum. End of story. Ferdig snakka. 

Man går jo som regel ikke på byen for å få seg kjæreste.. I noen tilfeller, hvis man tilfører litt flaks, kan man være heldig å møte drømmedama/mannen, men i utgangspunktet går man ikke ut for å finne fast følge. Man går ut for å ha en gøy kveld med vennene sine, eller for å få rocket litt på dansefoten.. Eller for å få seg noe, og dette gjelder både kvinner og menn. Menn er nok kanskje hakket mer ivrig etter å få seg et knull, men kvinnfolk kan være like giret på å dele natten med noen, noe som er helt ok! Jeg føler man som kvinne fort blir stemplet løs, om man hyppig sprer med bena, men det er jo faktisk noe sant i det også. Ligger man med en ny person hver helg, er man litt løs, så i stedet for å bli nebbete og snurt for å bli stemplet, synes jeg heller at man får bære stempelet med litt stolthet. «Yes! Jeg puler rundt, og jeg liker det. Do you mind?» Man skal pule litt rundt, det er bare fint det! A woman’s gotta eat, sier jeg bare, haha.. Og det står jeg ved!! 

Så.. Hvor enkelt er det egentlig å få napp når klokken nærmer seg 03.00 natt til søndag? Jeg har forhørt meg med et par-fire menn, og svaret var som forventet… Veldig enkelt!

Er du jente er du nærmest garantert en sengepartner, men så kommer det jo også an på hvilke kriterier du har. Det samme gjelder gutta. Noen av dem er på jakt etter troféer! Jada, det høres jo helt loket ut, men noen av dem er altså på jakt etter å få med seg utestedets diggeste dame, for å kunne skryte litt. Jenter tenker nok litt i samme baner, tror dere ikke? Hvorfor ikke sikte høyt? Eller er du av dem som tar hva som helst? Husk at de fleste mannfolk liker å fikse biffen sjæl, så ikke vær altfor ivrig der du står og super i deg siste slurken av en Pornstar Martini! Vis interesse, men ikke bli overivrig.. Dette kan være turn off for flere menn, de liker jo tross alt å jakte!

Men ait. Vi snakker fortsatt om one night stands, og det er på tide å komme med 6 konkrete tips på veien, som vil gjøre hele opplevelsen både bedre og mindre klein. Et one night stand kan jo veldig ofte bli ganske kleint, haha!

1. Ikke ha for høye forventinger, uansett hvordan du vrir og vender på det.. Sexen kommer garantert ikke til å være blant det beste du har opplevd, du kan bli ekstremt skuffet over utstyret, og megakleine stunder kan oppstå. Samtidig kan man oppleve gull og grønne skoger, fyrverkeri og magi, men forvent det verste og håp på det beste..

2. Som jeg never i starten; ikke gå med forhåpninger om at dette er mannen i ditt liv.. De fleste mannfolk vil nok ikke se på deg som konemateriale, etter at du har vært den som har tatt initiativet til sex, før du i det hele tatt fikk vite hva han het. Undersøkelser viser jo faktisk at drømmendamen er hun som venter med sex, og hun som ikke tar det første skrittet.. Allerede på denne one night standen har du strøket på to av de viktigste punktene på dette-er-drømmedama-listen, så ikke bli lei deg om dette ikke fører til noe mer enn en orgasme (forhåpentligvis, haha)

3. Kom deg hjem i tide!! Ingenting i verden er verre enn de såkalte «stayers» – de som aldri kjenner sin beøkelsestid! Uansett hvor mye DU koser deg i hans leilighet, må du huske å tenke på at dette kanskje ikke er gjensidig. Få på deg fillene og kom deg hjem!

4. Husk å ha både tyggis og intimservietter i partyvesken. Ingenting er kjipere enn å våkne sammen dagen derpå, med en fylleånde herfra til satan og tilbake. Det er heller ikke digg å ha sex med discomus, så en liten runde med intimservietter down stairs, kommer til å gjøre deg mer selvsikker og fresh.

5. Ikke inviter på frokost. Når dere våkner bør dere ta farvel relativt kjapt, og om du er keen på å ha han der lenger og dermed invtiterer på frokost, blir det ekstra kjipt om han takker nei. Styr unna alt som har med dagen derpå hangout!

6. Le litt av deg selv når du er på vei ut døren iført høye hæler og gårsdagens minikjole, og ved å være i stand til å le av seg selv, fremstår du som selvsikker i det du forlater området. I tillegg vil litt latter føre til at du føler deg litt tøffere, når du skal ut i dagslyset iført klær som lyser one night stand laaang vei. 

One night stands, ass.. 

Noe jeg mener alle bør oppleve en eller flere ganger i løpet av livet. Litt tilfeldig sex har aldri skadet noen, så pul rundt og kos deg gløgg. Og husk prevensjon! Ikke bare p-piller, men også kondom. Er du en one nighter, blir du et lettere bytte for nasty kjønnsykdommer, og det er du ikke interessert i. 

Del gjerne noen opplevelser, tanker og erfaringer i kommentarfeltet.. Det er SÅ gøy å få i gang en diskusjon rundt temaet, hurra!

Peace & Love 

//Bildene er hentet fra Google

Annonse