Annonse

SEX TALK #7

SEXLEKETØY

Happy godt nytt år, verdens beste lesere ♥

Hvordan hadde dere det i går? Ble det en knall feiring? 

Her i heimen ble det full fest, og et øyeblikk var det så sjarmerende røpete, at jeg følte vi var gjenopplevde den typiske hjemme-alene-festen i ungdommen. FOR en fest, haha. Det regnet konfetti mens vi danset i bobler, og ingen av oss var et snev av tilregnelig da vi avsluttet festen i fem-draget, haha. Heretter blir det elleville fester i Heimdalsgata fremfor mensingsløse turer på byen, haha. Hurra for en fantastisk kveld med en gjeng fantastiske mennesker… Dette var uten tvil en av de bedre nyttårsfeiringene gjennom tidene. 

Jeg ligger i fosterstilling på såffan ved siden av Dennis… Vi er like ødelagt begge to, men siden det tross alt er den første dagen i det splitter nye året, ble jeg nødt til å ta meg sammen for å stikke innom bloggen og si hei til dere. Jeg kan jo ikke begynne et forhåpentligvis KNALLBRA bloggår uten å være litt engasjert på dag 1, og i dag tenkte jeg faktisk av vi skulle bli litt småcrazy, og børste støv av disse sex talksene fra i fjor.

Målet i 2015 var en fast, månedlig sexspalte som jeg dessverre ikke klarte å finne tid til. Det ble likevel totalt seks sex talks, som alle falt i god smak hos de aller fleste av dere. I år er målet hele 12 runder med dampende het tekst, som publiseres den 1. hver måned. Jeg mener jo at det er altfor få som snakker åpent om sex, og sex er et tema som ikke burde være tabubelagt i samfunnet.

Som jeg har nevnt tidligere, så ønsker jeg å sette ord på det veldig mange tenker, bare på en litt morsom og ufarlig måte, som igjen kan engasjere og inspirere dere herlige lesere, til å dele erfaringer og gode historier i kommentarfeltet. Jeg tror også at fordelen med den måten jeg snakker om temaet på, ligger nettopp i at jeg verken er sexolog eller utdannet innenfor feltet.. Når en sexolog uttaler seg, kan teksten fort bli for klinisk og innviklet, og meningen med disse innleggene er at man skulle kunne kjenne seg igjen i teksten, bli inpsirert, og i tillegg ønske å dele gode erfaringer.

Så…

Hva sier dere? Er dere klare for mer sex? 

I dag tenkte jeg nemlig at vi skulle snakke litt om sexleketøy, og hvordan vi jenter kan gjøre fredagskvelden alene, litt ekstra hyggelig. 

Det er ikke en selvfølge at man oppnår orgasme under samleie… Det er heller ingen selvfølge at man oppnår orgasme når man tar på seg selv. Noen får orgasme lettere enn andre, men de aller fleste, og faktisk så mange som 75 prosent av kvinner, trenger stimulering av klitoris for å oppnå den magiske orgasmen. Jeg har tidligere snakket om viktigheten med god kommunikasjon med partneren, for å kunne få max nytelse i sengehalmen. Det er viktig at man tør å være åpen og ærlig, og at man kan fortelle partneren hva som føles best, og hva som faktisk funker.

Er man ikke en av dem få som kommer bare av å se på en penis, kan sexleketøy også gjøre susen. Mange tenker umiddelbart på sexleketøy som noe litt skummelt – som f.eks svære dildoer og annet utstyr som rett og slett kan virke litt skremmende. Det som er så fint er at det finnes et hav av ulike produkter, både de litt skumle og massive, men også de små, sjarmerende vibratorene som passer like perfekt under akten, som den gjør når du skal hygge på egenhånd. 

Er man alene, kan det også være moro å leve seg ekstra godt inn i denne lille hyggestunden. Selve orgasmen er jo over på et øyeblikk, men det er jo selve oppbyggingen og det som skjer før det smeller, som virkelig er noe man bør ta seg tid til å nyte.

Hvorfor ikke sette av god tid til deg selv etter en lang dag på jobb, f.eks… Det er altfor lett å glemme egen nytelse i en travel hverdag, og jeg tror det er altfor få som faktisk prioriterer denne egentiden…

Tenn noen stearinlys, sett på litt avslappende musikk, og dra frem pornoen om du er en av dem som har sansen for den slags… Legg deg godt tilrette i sengen, slapp helt av, og lev deg inn i en deilig fantasiverden, mens du finner frem sexleketøy som f.eks en liten hyggelig vibrator, eller en dildo som fyller deg helt opp. Vannbasert glidemiddel er selvsagt et must, og noe som vil gjøre hele opplevelsen hundre ganger bedre.

Bruk god tid mens du leker med deg selv, og mens du virkelig finner ut hva som skal til for å ta deg til syvende himmel. Ikke stress med tiden, og ikke stress for å komme i mål på 1-2-3. Noen kommer på et øyeblikk, andre trenger lenger tid, og ved å ha slike stunder for seg selv på denne måten, vil du bli mer bevisst på hva som funker for akkurat deg, som igjen vil bidra til bedre sex – både med partneren, men også om du skulle ende opp på et one night stand. Kjenner ikke du deg selv, eller vet hva som skal til, er det også relativt vanskelig for din sexpartner å vite hvordan han/henne skal få deg til å få en herlig orgasme.

Når det kommer til de ulike leketøyene, er jeg av dem som foretrekker de små vibratorene, fremfor de svære dildoene. Vibrator er uansett nøkkelen her, og jeg kan virkelig anbefale klitorisvibratorene med hendig form, som ligger godt i hånden. Slik som f.eks. denne. Slike vibratorer som dette er veldig enkel å bruke, både alene og under selve akten, og passer perfekt for alle – både nybegynnere og de som er litt mer dreven. 

Jeg var jo så heldig å få sponset noen deilige og frekke goodiebags fra Kondomeriet til jentenes julebord i desember, men siden to av gjestene ble forhindret fra å komme, har jeg to goodiebags til overs, som jeg så indelig ønsker å dele ut til to av dere herlige lesere, som trenger litt påfyll i nattbordsskuffen, hehe. Ganske så fin start på det nye året, ikke sant? Og en ganske så fin avslutning på dette innlegget også…

Goodiebagen inneholder bl.a «kjærestepakken» som består av en klitorisvibrator og en massasjeglid. I tillegg får dere en rabbitvibrator, penisring med vibrasjon, massasjeolje og glidemiddel, samt småprøver på orgasmekrem og glidemiddel. 

Fantastisk, ikke sant? Juuuuuhuuuuu! Nå skal det bli mye lek, moro og orgasmer der ute, tenker jeg, hehe. Et livstegn i kommentarfeltet er alt som skal til for å bli med i trekningen ♥

Vinnerne er annonsert HER!

Hvor ofte pleier dere å sette av tid til litt kos på egnhånd, fininger? Og blir leketøyet da dratt ut av skuffen? 

SMASK

 

 

Annonse