Annonse

SEX TALK #8 – FRIENDS WITH BENEFITS!

God morgen, kjære venner ♥

Sorry fraværet… I går tilbragte jeg kvelden på kurs i arabisk, og da jeg kom hjem var jeg så trøtt og sulten, at jeg sluknet på sofaen, etter at jeg hadde trøkket i meg en burger fra Munchies… Men dere? Er det bare meg, eller kommer vi enda nærmere hverandre her på den nye plattformen!? Nå føles det jaggu som at jeg har tatt dere med meg hjem, haha.

Det høres kanskje rart ut, men hjelpes så mye lettere det er å kommunisere med dere her. Jeg er så glad for at såpass mange av dere har valgt å henge med videre – noen mente nemlig at det ble for tungvint å skrive inn styleconnection.no i stedet for styleconnection.blogg.no, og som derfor valgte å takke for denne gang.

Anywho…

Jeg har lovet dere en ny sex talk, og endelig kommer den. Litt forsinkelser får vi heller leve med, men jeg skal skjerpe meg, altså… Sånn at denne spalten faktisk publiseres den 1. hver måned, som først lovet.

I dag tenkte jeg at vi skulle snakke om friends with benefits. Det er mange som har ønsket litt tanker rundt nettopp dette, og jeg synes det er et fint tema å ta opp. Et viktig et også!

Friends with benefits kan være ganske så alright. Det kan nemlig føles så mye enklere å ha denne type forhold, gjennom visse faser i livet. Det er ikke alltid man føler man har verken tid eller lyst til å gå inn i et forhold, og da ka kan en venn med fordeler være helt topp, ettersom man slipper forpliktelser og «kjærestekrav», men i tillegg får kvalitetssex. For det er jo den gode sexen som gjør dette verdt å holde på med. Man får tilfredstilt et behov, som dekkes av en fast partner du kjenner og trives med. Dette kan for mange føles bedre enn kleine one night stands.

MEN, man må ikke glemme at man med slike venner, kan havne i litt kjedelige situasjoner… Ofte fører det til forvirring og misforståelser, og det bør derfor foreligge noen gode regler i bånn… Sånn for å unngå trouble in paradise!

vixen-daily-friends-with-benefits-rule//Foto: Lovestruck

Ærlighet og kommunikasjon

Det er veldig viktig å sette seg ned med den andre personen, snakke om hva dere begge er keen på, og deretter lage noen retningslinjer og regler. Hva vil dere egentlig ha ut av forholdet?

Akkurat dette kan være fornuftig å snakke om helt fra starten. Kommunikasjonen er altså nøkkelen her, og hvis det allerede på dette tidspunktet føles vanskelig å snakke åpent om hva dere forventer av hverandre, kan dette tyde på at det kanskje ikke er en så veldig god idé å innlede et slikt forhold i det hele tatt.

Som jeg har vært inne på i tidligere sex talks, så er den gode kommunikasjonen avgjørende for kvaliteten. Det er jo ofte derfor sex med en venn kan være så himla bra, rett og slett fordi man tør å snakke åpent sammen om hva man liker og ikke liker, at man stoler på hverandre, og fordi man kan slappe av og være seg selv. Et godt sexliv baseres på nettopp kommunikasjon og tillit!

Grenser

Det er viktig å sette klare og tydelige grenser, spesielt hvis en av dere dater noen andre. Dette går gjerne på når og hvor ofte man f.eks skal treffes, hvor ofte man skal kontakte hverandre, og hvilken måte man holder kontakten på. Det bør også settes grenser for hva som kan forventes av den andre parten, og kanskje viktigst av alt – at ingen av dere styrer hva den ande gjør.

Friends with benefits er nettopp en venn med vise fordeler. Forholdet har ikke vondt av å være strippet for følesesmessig tilknytning, da dette ofte kan by på visse problemer. Hvor kjipt er det ikke om du plutselig begynner å få dype følelser for han/henne du har knullet på over en lang periode, UTEN at følelsene er gjensidig?

Her kommer dette med kommunikasjon inn i bildet… Vær åpen og ærlig, og med det samme du evt. skulle få følelser, er det viktig å prate om nettopp dette, for å unngå å bli såret. Fortell den andre personen umiddelbart hva du føler og tenker. Dette kan bety slutten på hele opplegget, men da vet du i det minste hva det går i, før du involveres på et altfor dypt plan. På den annen side, kan det jo faktisk være mer i vente for dere to?

Velg med omhu

Friends with benefits-forhold utvikler seg enten til å bli et solid forhold fylt med kjærleik og hurramegrundt-stemning, eller så dør de ut. Det er sjelden noe midt i mellom, og det er absolutt ikke enkelt å «bare være venner» med noen, etter at man har vært så mye mer enn nettopp det. Det er faktisk på grensen til umulig, og derfor er det ingen god idé å velge en fuck buddy fra innerste vennesirkel. Dette kan føre til sjalusi, krangling og et sant helvete, så velg gjerne ut en person du har god kontakt og kjemi med, men som ikke er daglig tilskudd til vennegjengen. Du kan faktisk ende opp med å miste en god venn, og det er ikke noe man ønsker.

Et friends with benefits-forhold skal tilføre noe positivt i livet ditt og gjøre deg glad… Med det samme du begynner å føle på både sjalusi, sinner eller ensomhet, forårsaket av samspillet mellom dere to, er det som regel en klar indikator det er på tide å bryte av, komme seg videre, og takke for seg. Det gjelder å kjenne sin besøkelsestid, og føler man for mye kan det hele ha gått litt for langt.

Det er ingen tvil om at dette er et spennende tema. En slik venn kan være fint å ha, men som nevnt over her, bør det settes noen regler for at dette skal funke optimalt. Er det noen av dere som har en friend with benefits, eller som har noen erfaringer med nettopp dette som dere ønsker å dele? Fordeler eller ulemper?

Kom forresten gjerne med ønsker til hva dere ønsker at jeg skal ta opp i neste sex talk ♥

Nå må jeg hoppe i dusjen. Jeg skal ned til VG-huset og joine i et nytt Panelet på VGTV, etterfulgt av et møte hos Canon. Å hei hvor det går…

Nyt dagen, fininger 

 

Annonse