Annonse

SEX TALK: ORGASME + DENNIS GJETTER SEXLEKETØY

Annonse: Kondomeriet

Happy mandag, lovelies! Det er 10. desember og TO uker til julaften!!! Wæææ, julen kommer visst like brått på hvert eneste år, haha. Gud hjelpes som jeg gleder meg!

Hvis julegavene til partner eller venninne enda ikke er i boks, kan dere kanskje få noen tips i denne videoen? Her prater vi nemlig litt om sexleketøy – vi prater litt om orgasme også, for er det én ting som er fullstendig misforstått, så er det at gutter tror at alle jenter kommer bare de ser en penis. Mer om dette i dagens snutt… Snurr film!

I denne videoen viser vi følgende produkter:

Klitorisvibrator Pavé Grace HER // Klitorisvibrator Rød Fløyel HER // Womanizer Starlet HER // Orgasmekrem HER // Organisk glidemiddel HER


Rabattkoden KRISTIN25 gir deg 25% rabatt på et valgfritt produkt, HURRA! Koden er gyldig ut morgendagen den 11. desember.


Solen skinner i hovedstaden i dag, og fuglene har ankommet tiki-baren for dagens første måltid ♥ Om et par timer skal vi i et møte, før vi skal gå i gang med julehandelen. Det hadde vært deilig å bli ferdig med alt før lille julaften, haha.

Ønsker dere alle en fortreffelig start på uken ♥

Annonse