Annonse

SEXLEKETØY PÅ AVVEIE!

Happy good morning, mine fine ♥

Jeg ler så høyt når jeg tenker på gårsdagen! Vi fikk nemlig den store glede av å være vitne til TIDENES gøyeste øyeblikk i sikkerhetskontrollen. Bare hør her..

Da vi ankom Gardermoen møtte vi tilfeldigvis på en av mine gode venninner.. Hun skulle også ut å fly, men valgte for første gang på lenge å droppe innsjekket bagasje, og skvise det hun hadde behov for i en håndbagasje.. Vi tok følge i køen til sikkerhetskontrollen, og plutselig ble hun superstresset med et veldig anstrengt blikk.. «Faen, faen, faen.. Jeg har glemt at jeg har tatt med meg både dildo og vibrator på tur, som ligger godt plassert med det samme du åpner glidelåsen på sekken«.. HA HA HA!!

Dere skulle sett panikken – hun visste ikke hvor hun skulle gjøre av seg selv, mens hun febrilsk prøvde å dytte sexleketøyet så langt ned i sekken som overhode mulig. Vi lo godt alle tre, før hun utbrøt; «det eneste som mangler nå, er at jeg blir tatt ut til tilfeldig kontroll«.. Og ganske riktig – hun ble tatt til side!

«Hvem sin sekk er dette?«, spurte vakten. «Haahah, det er MIIIIIN, men den må vi gå igjennom bak lukkede dører«.. Den kommentaren i seg selv høres jo ganske så suspekt ut, og hun ble tatt med inn i et lite rom hvor gardinen ble trukket for. Hun kom fort ut igjen, relativt rød i trynet, for inne i dette rommet hadde jo leketøyet falt ut av sekken, og trillet bort til vakten som stod der med et enda mer stresset blikk enn min kjære venninne sitt. FOR en magaisk hendelse! Hurra for sexleketøy i håndbagasjen, sier jeg bare, og jeg skulle likt å visst hvor mye rart disse sikkerhetsvaktene egentlig har sett gjennom sin karriere. Åhåj.. 

Nå har vi kommet godt på plass på det nyeste og mest sexy hotellet i Bergen – Clarion Collection Oleana, som ligger midt i smørøyet. Fader så fint, og ikke minst fargerikt! Man skulle tro at lobbyen var innredet kun for meg, haha. Den turkise sofaen det må jeg forresten ha. Jeg bare MÅ, og interiøret i seg selv tar pusten fra meg. Dette er helt unikt, og som dere vet elsker jeg slike unike små perler av noen hoteller, som skiller seg ut fra mengden. 

Nå skal vi ut og kjøpe et par-tre ting som trengs til dagens outfit.. Vi skal nemlig i bryllup i dag, så dette skal bli en ekstra fin lørdag. Jeg elsker bryllup! Bare ordet i seg selv rører meg til tårer, haha. 

Hva står på planen deres i dag da, skjønninger? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse