Annonse

SEXLEKETØY TIL ALLE!

//Sponset goodiebag

Wuuuuhuuuu!

3 dager igjen til jul.. Kanskje på tide å gå til innkjøp av noen julegaver? HE HE!

Men før jeg går til innkjøp av diverse, må jeg jo selvsagt vise dere litt bilder fra jentenes elleville julebord – er dere ikke enig?

Jeg koste meg sånn, så glemte å ta så mange bilder som jeg hadde tenkt, men under her får dere i hvert fall føle litt på den deilige stemningen og de happy vibbene, haha. Høydepunktet var vel da alle jentene skulle åpne goodiebagsene sine, hvor det gjemte seg en haug av vibrerende sexleketøy. Jeg var nemlig så heldig å gjøre en litt funny greie med Kondomeriet, og de laget altså klar goodiebags til hele jentegjengen. Herregud som vi lo.. Og hygget! Enhver jente bør jo ha litt leketøy i nattbordskuffen, så nå har i hvert fall mine fine venninner tilført noen goodies til samlingen, haha. 

Nå passer det også å komme med en liten gladmelding til dere.. ALLE som bestiller litt yummy hos Kondomeriet, får 20% rabatt på sitt kjøp ved å ta i bruk rabattkoden: Juleshopping2015. HURRAAA!

Til middag serverte jeg selvsagt pinnekjøtt og hjemmelaget kålrabistappe, og til dessert kunne jeg by på min berømte oreokake. Jeg må bare si at den er noe av det mest yummy som finnes! Oppskriften finner dere HER

Som underholdning hadde vi «voksenpoeng» som er en slags quiz, hvor tre vinnere stakk av med enda mer sexleketøy, hehe. Her snakker vi den superdigge womanizer med orgasmegaranti, og jeg skal love dere at denne falt i smak. I tillegg hadde vi pakkeleken på rim, og det gøyeste av alt som aldri blir kjedelig – en hjemmemekka photobooth med en haug av spenstige props. Enhjørningen og indianerfjærene slo like godt an i år som i fjor, og den nye rosa flamingoen ble også en hit. 

Den store overraskelsen var stand up på Latter, og dette var virkelig et av kveldens mange høydepunkt. Makan for et show! Vi lo litt til, skålte og smilte og danset og rocket, og etter Latter dro noen av oss på strippeklubb, haha! Seks jenter på strippeklubb er innafor, og det beste var da vi fikk lap dance av strippeklubbens heiteste kvinnfolk. Det var så mye pupper og godsteming atte HJELP, og en obligatorisk tur på Mc Donalds gjorde kvelden komplett. Halleluja! Jeg gleder meg allerede til neste år!

Åhåj..

Jeg er fortsatt sliten, så nå må jeg bare ta en kjapp dusj, før jeg skal filme med TV2. I dag skal vi gjøre noe skikkelig teit, som jeg tror blir kjempe morsomt når det vises på TV i mars, haha. 

Hvordan går det med dere? Er dere ferdig med julehandelen og klar for noen dager med total avslapping? 

LØØØV ♥

Annonse