SEXY I SOKKER

Sokker er HOT! Punktum.

Noen som er enig eller? Jeg har lenge vært skikkelig begeistret for kvinnfolk i knelange sokker, men siden vinteren ikke akkurat er tiden for å gå rundt med bare blåfrosne lår, er jeg nå superbegeistret for at sommeren er på vei. Jeg ser for meg en superkort denimshorts, sokker, noen fete sneakers, en rutete skjorte knyttet rundt livet, en cropped topp, masse accessories, stort hår, en snapback og et cruiserboard under armen… Ah, sommer! Kan du for pokker ta å melde din ankomst snart eller?? Jeg blir så sur på deg!

Én ting er ihvertfall sikkert… Nemlig det at jeg MÅ få fatt i disse sokkene fra Urban. Sjuuukt kule! 

Eh.. Jaaa… Jeg sitter fremdeles foran mac’en som dere sikkert skjønner, og dette regnskaps-helvette har derfor blitt lagt litt på hyllen til fordel for sokke-blogging. Innafor det, vel? Eller? Jeg skal gå i gang snart. Det har jeg lovet meg selv.. 

Men dere? Tilbake til disse sokkene… HOT or NOT??

Løøøv ♥