SEXY SMASHING BIKINI

Olalalaaaaa…

Mens jeg sitter her stappmett etter deilig tapas, og mens jeg føler meg angrepet av en aldri så liten depresjon grunnet det forjævlige været, følte jeg at det var på tide å friste både meg selv og alle dere andre med denne sexy lille lekre saken. Flere av dere har jo spurt meg om hvor man kan få fatt i en bikini hvor trusen ikke ser ut som noe en bestemor ville tatt på seg, men en som gjør bakdelen supersexy. 

Denne bikinien har ALT, både en fin pris, en lekker topp og en en enda lekrere underdel, og det er ingen tvil om at denne skal klikkes hjem ASAP. Dere finner den HER

Ellers er jeg straks på vei ut til mamma for å skravle, så denne dagen blir jo bare hyggeligere og hyggeligere tross det dårlige været…

Har dere noen spennede planer i kveld da? Kun tre dager til helg, folkens. DET kan vi like… Juuuubiiiii!