Annonse

SHADES OF GREEN

God ettermiddag i stuggu ♥

Denne dagen har vært strålende så langt, og etter dagens gjøremål stakk jeg innom både H&M Home og Plantasjen for å handle inn litt nytt til heimen. Det er jo sommer i luften og full blomstring, så i morgen skal jeg gjøre det skikkelig fint utenfor med nye friske planter, hageputer og tilbehør.

Åh! Denne tiden her er så deilig, når man sakte men sikkert kan sette seg utenfor i hagemøblene og nyte solen og den deilige temperaturen i freshe omgivelser, med noe godt i glasset. 

Denne våren/sommeren går jeg for turkis, mint og lysegrønn, og jeg gleder meg til å gjøre uteplassen innbydende og lekker. Soverommet skal også få en liten makeover, og jeg skal selvfølgelig vise dere noen bilder når jeg er ferdig. Hva tror dere? Blir ikke dette skikkelig fresht? Wuuhuuuuu!

Nå skal jeg tine opp en kyllingfilet og prøve å lage en litt spennende middag ut i fra ingrediensene som befinner seg i kjøleskapet. Purreløk, brokkoli og paprika skal nok piffe opp måltidet, og alle disse grønnsakene passer jo perfekt i en wok f.eks. Sant vel? Haha, hurraa for kreativitet på kjøkkenet. Jeeeeez!!

Hvordan har dagen deres vært i dag da, darlings? 

Talk later ♥

Annonse