Annonse

SHADES OF GREY

Happy good ettermiddag ♥

Har dere hatt en trivelig tirsdag så langt? 

Vi har lekt oss foran og bak kamera, og nå ligger D-boy nede i sengen mens jeg har kapret hele sofaen. Det er det som er så deilig med to etasjer.. At man faktisk ikke trenger å sitte oppå hverandre dag ut og dag inn.. Det er jo fantastisk herlig å være sammen, men noen ganger trenger man et lite pusterom. Sånn som i sted f.eks..

Jeg lå på sengen ved siden av Dennis mens han trykket i vei på playstationkontrollen, og jeg på tastaturet.. Og så gikk han og hentet seg en snickers is, som han ble liggende å smatte på, og DER snappet det for meg. Smattelyder inn i øret mitt i kombinasjon med knitrende papir? Skyt meg! Jeg ble så forbanna på den isen (bittelitt på Dennis også) at jeg masjerte opp i stuen og ble værende der. Jada, jeg er ikke riktig skrudd sammen og en skikkelig kjerring noen ganger, men altså.. Ikke smatt meg inn i øret for pokker. Hahaha!

Alright.. Over til dagens outfit..

Leggings fra H&M // Denimskjorte fra Only // Paradise Sweat fra StyleConnection HER // Snapback fra Karl Alley HER // Neglelakk fra OPI i fargen «AmazON.. AmazOFF» HER // Boots fra Dr. Martens // Ringer fra Urban Outfitters

Nå har jeg roet meg litt og er klar for å krype inntil mannen før vi går ut for å spise sushi. Jeg lukter en liten unnskylding fra min side for den hysteriske oppførselen min i sted, og selvom jeg er kjerring, vet jeg i hvert fall når det er min tur til å si unnskyld. HE HE, viktig egenskap!

Hva er deres planer for ettermiddagen? Har dere noe spennende på gang? 

SMASK ♥

Annonse