Annonse

SHARE YOUR MOMENT

Yo!

Dere? Jeg må tipse dere om en sånn gøy app som Schweppes har mekket sammen. Appen finner dere HER, og det som er greien, er rett og slett å dele et hyggelig øyeblikk du har filmet, med resten av verden. Gøy? Gøy! 

Videoen jeg har publisert, er et bittelite minne fra London-turen, og London er jo en destinasjon som anbefales på det varmeste!

 

Rett før jeg reiste fikk jeg beskjed av Schweppes om å filme mitt øyeblikk. Det er en kjempefin kampanje gående i disse dager hvor Schweppes ønsker at alle skal dele sitt beste øyeblikk, uansett hva det måtte være på video og laste den opp på «your moments» mobil appen til Schweppes. Du finner appen for Iphone her, og for android her.

Nå til det kuleste… Jeg skal premiere bort ett gavekort på 750 kroner til det øyeblikket jeg liker best, gavekortet bestemmer du hvor du skal bruke, og vinneren kåres av meg mandag 18 Mars.

For å delta i konkurransen må du legge igjen en kommentar, ved å skrive navnet ditt på «your moment».

Gøy eller? Nå blir det sushi, og det blir digg. Nyt kvelden ♥

//Reklamebasert innlegg

Annonse