SHE ENERGY DRINK

Hei fininger!

I kveld blir det lanseringsfest av den nye energidrikken, She Energy Drink! For et fengende navn da gitt, og dette er visst en ny energidrikk som er spesielt laget til alle flotte kvinner der ute. Den tanken kan man jo like, selvom jeg som regel ikke er så fan av slike drikker, og det blir spennende å se om både drikken og festen slår an. Hehe!

Nå står jeg med hodet inn i klesskapet, og prøver å finne noe å ta på meg. Det er merkelig hvor vanskelig det noen ganger kan være… Ihvertfall når man står med tankene «ååå det var NÅ jeg skulle hatt akkurat DE skoene» Det er så typisk! Og akkurat DE skoene er jo ikke en del av min garderobe, så nå må jeg bare prøve å glemme å se for meg et antrekk med noen sko jeg ikke har. Haaah! Skal prøve å få lagt ut en sneak peek av kveldens antrekk… Når jeg omsider finner det, vel og merke…

Kose dere gløgg ihjel så lenge, fyr opp musikken, og dans dere inn i denne fabelaktige fredagsnatten!

Masse kjærlighet fra meg