Annonse

SHE’S HERE!!

Mornings ♥

Klokken fire i natt var det en liten blond bergenser som våknet opp av vekkerklokken, og klokken seks tok flyet av fra Flesland.. Min kjære venninne, Caroline, har altså ankommet Grünerløkka, grytidlig bare sånn for å få maksimalt ut av helgen, så nå sitter hun og spiller soda crush, mens jeg jobber iherdig med å få ut dagens første blogginnlegg.. 

Jeg var tidlig oppe selv i dag, og fikk til og med tid til å hygge med morgenkaffen på altanen før Caroline tuslet inn i bakgården.. Rettelse; Jeg fikk til og med tid til å legge ut noen nye filleryer på altanen som ville gjøre seg godt til foto.. Kaffen derimot, rakk jeg ikke å drikke før den ble kald, men bilder ble det jo, og det er jo noe å rope hurra for, haha. 

Dennis har jeg sendt til Stavanger, så denne helgen er det venninnekos som gjelder..

Jeg har gledet meg sånn til dette at dere vil ikke ane.. Det skal bli så hinsides godt å ta igjen tapt kvalitetstid med en av mine aller beste venninner, så nå skal helgen nytes til det fulle. Jeg kan ikke huske sist Caroline og meg hadde en helg sammen, og da hun foreslo en Oslo-visitt for noen måneder siden, ble det stjernemarkering i kalenderen på flekken. Hurraaa for livet!

Nå skal vi ut og spise en god frokost, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag.. Vi skravles etterpå, fininger!

LOVE YOU ALL  ♥

Annonse