Annonse

SHOCKING NEWS

Shocking news, det regner i Bergen, haha. Og her sitter jeg i vinduskarmen på hotellet mens regnet hamrer på ruten, og tenker at det hadde vært sjukt digg å bare bli værende her, fremfor å traske bortover til båten. Dette her er ikke noe særlig seilevær, og i følge værmeldningen ser det ut til at vi blir værfast i en ukestid. Derfor kan det tenkes at vi gjør en liten endring i seileplanen, som bare blir positivt for både oss, konseptet og ikke minst dere. Mer informasjon om dette litt senere, for nå er det på tide å vise noen snaps fra turen vår inn mot Rosendal.

SE på dette… Ganske magisk, ikke sant? Magisk, ass… Magisk er nok det ordet som gjentar seg oftest på denne bloggen her, men sånn er det når vi opplever så mye vidunderlig, som kun kan beskrives som nettopp magisk. Magi! Her stod vi altså, på dekk i rolig og vakker solnedgang, mens Disney-klassikere ble spilt på full guffe.

Vi har et ganske så heftig anlegg i denne båten vår, og det å høre sanger fra både Løvenes Konge, Skjønnheten og Udyret, samt Pocahontas, ble rett og slett ganske så ubeskrivelig vakkert. Da vi alle sang «Caaaaan yooouuu feeeeel theeee looooove tooooniiiight» for full hals, forsvant alt av eventuelle bekymringer, og akkurat i det øyeblikket, følte jeg meg så innmari priviligert og lykkelig over å få lov til å være en del av en slik fantastisk produksjon som dette. Skattejakten.LIVE er helt forbanna rått. Og magisk, haha. Maaaaagiiiiii!


Alright… 20 min til utsjekk, så nå må jeg pakke baggen og komme meg opp og ut – pliktene kaller! Sees senere, lovebugs ♥

Suss og klem og sånn

Annonse