Annonse

SHOOT

Happy torsdag, lovebugs ♥

Helgen sniker seg innpå oss, til vår store glede. Helg er søren meg det mest magiske som finnes, og nå krysser jeg fingrene for at forkjølelsen jeg brygger på forsvinner før deg tar skikkelig tak. I går var det nemlig duket for en morsom shoot med vårlige vibber, som fant sted utendørs.

Vi holdt til på Vippetangen i flere timer i går, og den iskalde brisen var ikke akkurat en god kombinasjon med denimjakke og en tynn t-shirt, haha. Vi får krysse fingrene for at resultatet blir bra på tross av at vi var i overkant kalde. Det ble jo uansett en veldig hyggelig dag, med et trivelig crew og herlige Janka og Emilie.

Jeg gleder meg til å vise dere filmen, for jadda – dette er en liten minifilm, som er så mye morsommere enn bilder. Dere vet jo også hvor inderlig sterkt jeg misliker å bli tatt bilder av, men når ting er mer i bevegelse blir det litt lettere å slappe av… Jeg håper på det beste, mens jeg deler et par-fire snaps fra gårsdagens fotosjuuut.

Nå skal jeg rydde litt i cribben, og deretter gjøre meg klar til jobb i butikken. Jeg er der i dag fra klokken 11-18, og nå har jeg forresten fått inn masse nytt og morsomt nips. Yay!

Jeg ønsker dere alle en kanonfin dag, så sees vi senere ♥

Annonse