Annonse

SHOP TIL YOU DROP…

Unnskyld meg, men når det står 65.000 HUF på den derre, «viser-prisen-tingen» i kassen, og du tenker, «WTF» men samtidig betaler typ 1.500 NOK for uendelig mange styles, JA, DA er du på shopping. Shopping med mening, spør du meg… Sånn shopping som gjør deg glad i stedet for å gi deg manglende nattesøvn, fordi du brukte resten av ukelønnen på en jeans du hadde spart til i en evighet. 

Det er riktignok en stund siden jeg fikk ukelønn, og helt siden den gang, har jeg kost meg skikkelig når jeg har funnet noe nytt til garderoben som ikke har kostet skjorten. Jeg setter nemlig pris på kvantitet fremfor kvallitet i de aller fleste tilfeller (innenfor shopping, så klart), og er nå nesten én garderobe rikere, som jeg rett og slett bare kan rope; HURRA for! Gleder meg til å vise dere, og frem til da, legger jeg like så greit ut et sånt derre «sneak-peek» bilde som får alle dere lesere til å bare, «OMG, jeg MÅ følge med i morgen, for å se om vi får se noe mer»…. Gøy! 

I shoppingbaggen i dag ligger nemlig noen nye jeans, denim skjorter, fire topper, iPad-cover, denimshortser, snapbacks, noen nye luer, accessories, et par nye sko, o.s.v, og jeg begynte faktisk på et tidspunkt å bli i overkant svak til å bære rundt på jævelskapen, og fikk heldigvis god bærehjelp fra sidemannen… Er det ikke derfor man har med seg mannfolk på shopping, egentlig? Sånn at de kan hjelpe til å bære? Det er ihvertfall skikkelig hyggelig når de tilbyr seg, og vi har nå kommet trygt tilbake til hotellrommet… Mange shoppingbags og altfor mye vin rikere, og i særdeles godt humør. Hva er greien med all den vinen på feire, egentlig? Det er liksom vanlig å ta knekken på to-tre flasker vin på én shopping-runde, og det sier jo egentlig sitt, når det kommer til alt man faktisk ender opp med…

Jeg håper at jeg er like fornøyd med innkjøpene i morgen som det jeg er nå, og vil samtidig bare si at jeg liker å skrive til dere når jeg er bittelitt brisen. Sant det er lov? Både det å være litt brisen og samtidig synes at det er gøy å skrive til dere i denne tilstanden? Ja men suuupert… Da sier vi det ♥ Ingen sure miner, sant vel? Jeg lover å være mer edru i morgen tidlig, men frem til da…. HEI SKÅÅÅÅL!

Smask, Klas & Dask ♥

Annonse