Annonse

SHOP TILL YOU DROP

Hallaisen ♥

Dagen har flydd forbi, for gjett hva jeg har gjort i dag da? Jeg har shoppet med den superskjønne vinneren av Caring for Fabric konkurransen som jeg hadde på bloggen for en tid tilbake. Vinneren var nemlig fra Stavanger, og det er jo ekstra stas siden jeg faktisk er her både titt og ofte. Hun valgte et gavekort fra Urban til min store glede, for da fikk jeg jaggu med meg noen godbiter jeg også. Hurra!

Her er noen snaps fra shoppingen med den sprudlende og herlige vinneren, og etter vi hadde fylt opp posene stakk vi ned i fargegaten for å kose oss med en kopp kaffe før vi gikk hvert til vårt. FOR en dag, FOR en jente! Jeg har virkelig kost meg gløgg ♥

Nå ligger Dennis og jeg i sofakroken før vi stikker tilbake til byen. Kofferten min har fortsatt ikke kommet, så nå skal jeg ut og shoppe.. Det her, DÈT går faktisk bare ikke. Hahah!

Hvordan er starten på uken da, darlings? Har dere en fin mandag? 

SMASK 

Annonse