Annonse

SHOP TILL YOU DROP

Superstars ♥

Siden vi har entret en ny måned tenker jeg at vi feirer med gratis frakt på StyleConnection.no helt frem til skolestart. Er ikke det noe å rope HURRAAA for da? Jeg synes i hvert fall at det er kjempehyggelig å gi dere et aldri så lite tilbud, så nå gjelder det å klikke hjem noen StyleConnection-favoritter som blir perfekt til å gjøre timene på både jobb og på skolebenken litt mer sprudlende. 

Flere varer er på vei inn i butikk, og de fargerike skjørtene er ikke langt unna. Disse blir perfekt i kombinasjon med de mange superdigge tanktoppene og t-shirtsene som ligger ute i butikken, så da er det bare til å shoppe i vei. 

Jeg må igjen benytte anledningen til å beklage så ubeskrivelig mye for lang leveringstid for enkelte av dere. Som jeg har forklart tidligere har det i juli vært en eksplosjon av bestillinger i tillegg til et underbemannet lager grunnet fellesferien, men nå er vi altså back on track og i full sving. 

Har dere spørsmål vedr. bestilling/varer o.l er det bare til å sende en mail til contact@styleconnection.no, så svarer jeg så fort som mulig. 

Tusen takk igjen til alle som klikker seg innom og som både har handlet og som vurderer å legge igjen en ordre. Dere ser FAB ut i kolleksjonen, og hvis dere legger bilder ut på instagram blir jeg dødsglad om dere tagger disse med #styleconnection, sånn at jeg kan se hvor fine dere er. Alle bildene vil dukke opp på Facebooksiden min HER, og etterhver vil det selvfølgelig bli tid for spennende instagramkonkurranser med fantastiske premier. Wuuhuuu!

Måtte dere få en fantastisk fin mandagskveld, skjønninger ♥

Klem i fleng

Annonse