Annonse

SHOP TILL YOU DROP

Å kjære vene!

Vi er helt ferdig etter nattens festligheter, og har nå inntatt hvert sitt sofahjørne, mens søppel-TV snurrer i bakgrunnen. Perfekt enn så lenge, og jeg manner meg opp til å sette kursen hjemover til Oslo. Er det én ting som ikke er hyggelig dagen derpå, så er det å reise, men så lenge jeg får kjøpt meg noen kopper kaffe på veien, skal jeg nok klare å komme meg gjennom dage. Hhhaha!

Jeg har lovet dere en rabattkode, og i dag og i morgen får dere 15% avslag på alle de freshe varene hos boozt.com, ved å ta i bruk rabattkoden: styleconnection

Er ikke det litt kjekt da? 

Over her ser dere noen av mine favoritter som klikkes hjem i dette øyeblikk, og er det noe som er perfekt å slenge på seg til både hverdags og fest, så er det faktisk en skinny jeans og en slækk t-shirt. Denne kombinasjonen er alltid en sikker vinner, og med enkelt tilbehør og noen freshe Converse, blir sntrekket komplett. 

T-shirt fra Soft Rebels HER // skinny jeans fra ONLY HER // Converse HER // ringer fra Pieces HER

Da får dere shoppe i vei mens jeg går tilbake til fosterstillingen og slapp skravling med Caroline. Vi er så ubrukelig i dag at dere aner ikke, men på tross av en ildsint hangover, er vi likevel lykkelig etter en superhyggelig helg. Bergen leverte varene nok en gang, og jeg gleder meg allerede til neste tur. 

Hvordan behandler søndagen dere så langt? Har dere det fint, darlings?

Annonse