Annonse

SHOPPEN ER OPPDATERT

Det er freeeeedaaaaaag ♥

Den beste dagen i uken tross hangover, for jooda… Vi gikk på en smell i går, og det som skulle bli to glass vin ble to flasker i stedet, som merkes i dag. Helt greit, siden kvelden gikk over all forventning! 

Mens jeg sitter her og reparerer med kaffe, blir jeg selvfølgelig nødt til å tipse dere om at Styleconnection for Boozt.com-shoppen er oppdatert, og jeg har nå lagt til nye sommerlige favoritter som vi alle kan ha gleden av å kjøpe. Klikk dere inn på bildet for å komme til shoppen… Juubiiii!

Men dere? I dag kommer svarene på spørsmålsrunden, og denne gangen er jeg helt forbanna seriøs… I tillegg er nytt design på bloggen like rundt hjørnet, for de av dere som er like dritt lei som meg, av å se på dette triste og kjedelige designet… Hurra!

Stay tuned, søtiser ♥

Annonse