Annonse

SHOPPING I MADRID, SA DU?

Yo, yo, yooooo!

Jeg har fått i meg mat, jeg har ledd masse, og flylleangsten begynner så smått å forsvinne. Takk guuuuud! 

I tillegg er formen bedre, og såpass mye bedre at jeg har prøvd å være bittelitt kreativ, lagt mine nye innkjøp på utstilling, slik at dere får se hva jeg fikk med meg hjem fra Madrid. Jeg er nå to nye «strutteskjørt», en kjole, en cropped topp, en slækk singlet, noen armbånd, en skull ring, en denimshorts, en bikini, to bikinitruser, et kjøkkenhåndkle, to sengesett, og 12 glass rikere, og kunne ikke vært mer fornøyd. Fargerikt og fint, sant? Jeg får aldri nok farger inn i det fargerike livet mitt, og kommer heller aldri til å gå lei…

You like? 

Skal nok få vist dere hvordan det nye sengetøyet vil passe inn på soverommet, litt senere… Hvis jeg orker å bytte sengetøy. Det er faktisk noe av det kjipeste som finnes, ihvertfall når man skal bytte dynetrekk på dobbeldyne… Det er jo så slitsomt og en hel jævla treningsøkt i seg selv. Phuuu, blir jo sliten bare av tanken…

Men dere? Skal dere noe gøy i dag? Jeg holder meg hjemme bak lukkede dører. Det tror jeg faktisk er like så greit med tanke på kvelden i går, og i tillegg har jeg typ 50 kroner på kontoen, og med et såpass stusselig beløp, blir det ikke akkurat noe hæla i taket og tenna i tapeten-stemning. Jaja… ROLIGlørdag is the shit. Er det ikke? 

Love you all ♥

Annonse