SHOPPING IN NEW YORK

Her er den, haha!

Shoppingvideoen eller «haul-videoen» som de unge og lovende kaller det fortiden. Før dere trykker på play må jeg bare advare dere litt. Denne filmen er aaaltfor lang og ikke av den morsomme varianten, men det er liksom litt begrenset for hvor morsom man kan gjøre den når det er nye innkjøp det dreier seg om. Dere vil jo se hva som ble med hjem fra NYC, og det får dere se.. Håper dere ikke faller i koma av kjedsomhet, haha!

Jaddaa.. Her var det litt over 14 minutter med veldig mye bergenser, så nå skal jeg la dere få litt pause fra skarre-R en bitteliten stund. I hvert fall frem til i morgen. Og dere? Sorry for at dette innlegget ble publisert så sent. iMovien klikket selvfølgelig, så jeg har stresset meg ihjel for å få den til å samarbeide. Vi er visst ikke så gode venner, og i dag har vi hatt en dagslang kamp. Jeg vant til slutt, haha! Etter myyye frustrasjon, vel og merke. 

Så dere sesongavslutningen av Bloggerne i kveld? Tenk at en hel sesong har kommet til veis ende allerede, er det ikke utrolig? Tiden flyr! Den 9.april er det allerede duket for en ny sesong av denne deilige serien! Hva håper dere på å se i sesong 4?

SMASK ♥