Annonse

SHOPPING I LOS ANGELES

Hallaien! Fra riktig tidssone, og greier, og fra Oslo… I hvert fall enn så lenge. Jeg sitter i skrivende stund på Flytoget, og skal snart sette kursen mot Bergen og bryllup. Jeg gleder meg noe vanvittig, selv om jeg er helt zombie, jetlaged og sliten, etter kun 4 timer søvn på to døgn. Det blir en tidlig kveld, merker jeg, så det blir jo sjukt hyggelig for min fine Caroline som åpner dørene sine for meg i helgen, hihi. Noen øl og hyggelige samtaler skal uansett gjøre godt, og i morgen smeller det altså da min navnesøster, Kristin (aka Kisse) skal gifte seg med sin Torstein. Åh, bryllup ass – jeg er rørt allerede, haha.

Som jeg nevnte for dere tidligere, har jeg masse USA-bilder igjen å vise dere, og under her har jeg samlet noen godsaker fra deilige Melrose. Dette er uten tvil den aller beste gaten i hele Los Angeles for shopping, og sniker seg akkurat forbi Abbot Kinney – begge gatene huser en haug av fantastiske butikker, men langs Melrose Avenue finner man de aller beste ventage-butikkene ♥ Jeg holder på å mekke en real LA-guide til dere med mer spesifikk info til hvor man bør bo, dra, se, shoppe og hva man bare må få med seg, men først har jeg lyst til å by på litt farger og feelgood fra den siste dagen vår i LA – enjoy!

Åh, jeg gleder meg allerede til å reise tilbake til LA, men nå er det bare så deilig å være hjemme. I går møtte jeg verdens beste venninner og min nydelige «nevø» , og i dag kunne Dennis og jeg glede oss over deilig lunsj og litt vin, ute hos mamma og Jon. Det var så godt å se dem igjen etter disse ukene på tur, og jeg ser virkelig frem til å være i Oslo fremover. Det føltes godt å sove i egen seng, men det som derimot ikke føltes like alright, var velkomsten da vi entret hagen vår. Vi glemte nemlig å kaste de to søppelsekkene etter 17.mai-frokosten, så her i bakgården vår hadde alle byens fugler hatt full fest. Fy faen!!! Det lå matrester og boss over-føkkings-alt, og da var det bare til å brette opp ermene, og sette i gang med kast, vask og kost, haha. Phew – vi har visst hatt litt for mange ting å tenke på den siste tiden…

Har dere en deilig fredag, venner? Nå er det jo pinsehelg, og greier. We like!

Nyt dagen, så sees vi igjen veldig snart ♥

Annonse