Annonse

SHOPPING MANIA

Hallaisen ♥

På vei hjem fra et ekstremt spennende møte i sted, dro jeg innom Godt Brød for å kjøpe med noen gode rundstykker og pålegg, som D-boy og jeg akkurat har kost oss med her på kjøkkenet. Disse morgenstundene sammen med god mat på bordet og kaffe i koppen er virkelig gull verdt.. Jeg setter så stor pris på de gode samtalene over en matbit, fremfor å spise lunsjen alene bak data’n. Samboertilværelsen er uten tvil helt fantastisk!

Som de fleste av dere sikkert har registrert ble det en del shopping i London, og under her kommer en liten sneak peek av noe av det som ble med hjem. Urban Outfitters fikk meg på besøk flere ganger for å si det sånn, og det beste med den butikken må være avdelingen med all slags nips, accessories og annet moro. 

Sååå mange godsaker som jeg ser frem til å ta i bruk. Hurra!

Jeg ser at flere av dere ønsker å se en innkjøpsvideo av alt Dennis og jeg shoppet med oss hjem fra London, og vi skal prøve å mekke sammen noe greier iløpet av uken. Video er jo alltid innafor!

Nå skal vi utover til den fine mamsen min før en date med Betty senere i kveld. FOR en onsdag! Livet er så forbanna bra om dagen, og da kan man vel egentlig ikke ønske seg noe mer, eller hva? 

Håper dere har det helt fantastisk, skjønninger ♥

Annonse