Annonse

SHOPPING ON MY MIND

God morgen solstråler ♥

Har dere en fin start på dagen? Jeg har sovet lenge, og sitter nå på den faste plassen min på kjøkkenet med sammenklistrete øyne og en real zombie-feeling. Noen dager tar det bare så altfor langt tid å våkne, men da er kaffekoppene til god hjelp. 

I går havnet jeg faktisk på en liten shoppingrunde, og resultatet av denne må jeg jo selvfølgelig dele med dere. Det var litt vittig, for tidligere i uken satt vi jentene og snakket om at det å gå på shopping har blitt et ikke-eksisterende tema. Det er liksom ikke sånn som før i gamledager, da man sparte opp ukelønnen, for så å avtale med bestisen at på lørdag, om to uker, DA skulle vi shoppe og selvfølgelig legge inn et kafébesøk sånn for å hvile beina etter timesvis med trasking rundt i byen. Jeg savner egentlig den følelsen, følelsen av å glede seg til shoppingrunden, for nå er alt så tilgjengelig, alt kan bestilles på nett, og det å traske rundt på shopping er jo bare ikke aktuelt. Ikke aktuelt før i går for min del, og plutselig fant jeg meg selv på Storo med et par shoppingbags, mens jeg vandret inn og ut fra buikk til butikk og fra prøverom til prøverom. 

Denne shopingen gjorde meg faktisk skikkelig glad, og her er altså det jeg endte opp med. Symaskinen fra IKEA ble selvfølgelig med meg hjem, det ble også noen deilge blomster. Både plastic fantastic og Pioner til bare en tier for buketten, og før shoppingen fortsatte, fikk jeg selvfølgelig trøkket i meg IKEA-pølser som absolutt er obligatorisk etter en runde i det forhatte varehuset. Toppene er fra Bik Bok, skoene fra Dna, skjørtet fra H&M, og det rosa stoffet er jeg straks klar for å leke meg med. Så nå skal det bli spennende å se om jeg får ferdig antrekket i morgen som planlagt. Hehe. 

Men dere? Jeg glemte jo challengen i går. Eller det vil si at jeg rett og slett glemte den med vilje. Da jeg åpnet kjøleskapet mitt, tenkte jeg bare at det der blir for kjedelig å vise dere, for et helt tomt kjøleskap med et par flasker med alkoholholdig drikke, er jo ikke så altfor spennende. Det som riktignok kan være spennende for enkelte av dere, er at jeg heller forklarer hva som vanligvis hører til inni der, og her kommer litt av kostholdet mitt inn i bildet. 

Flere av dere spør meg ofte om hva jeg egentlig spiser siden jeg klarer å holde figuren uten å trene, og her kommer avsløringen. Jeg spiser faktisk alt jeg har lyst på, men har blitt mer bevisst det siste året. Jeg prøver å holde meg unna brød og store mengder pasta, og har blitt flink til å spise cottage-cheese med friske blåbær til frokost, i stedet for fem brødskiver som jeg spiste før. Jeg var nemlig avhengi av brød for en tid tilbake, og kunne lett spise et helt brød til dagen. Det samme med pasta. Det er jo én ting jeg faktisk klarer å lage sånn utenom pinnekjøtt, og det er pølsegrateng. En usunn smørje av pasta, hvit saus, ost og pølser, og når en ladning som passer til fire personer går rett i nebbet til kun én, ja da sier det seg selv at man fort kan bli litt rund i kantene. Hehe. 

Livet er for kort til å spise kjip mat, og om det er noe jeg craver, så finnes jeg ikke nazi i det hele tatt. Men ved å kutte ut alt det brødet, føler jeg meg mindre stappet og oppblåst, og DET er en følelse jeg kan leve med. Utenom dette spiser jeg alt, og det å telle kalorier er totalt uaktuelt, men jeg trekker på årene, og tenker litt mer over hva kroppen på innsiden vil sette pris på. Heldigvis elsker jeg proteinrike produkter som f.eks egg, grønnsaker og kylling, og dette er jo mavarer som kroppen er glad i. 

Nå får jeg ta symaskinen fatt, og gleder meg til å vise dere resultatet, så sant jeg får det til. Hehe!

Ha en deilig dag, fine mennesker ♥

Annonse