Annonse

SHOPPING ON MY MIND

Hei igjen, herligheter ♥

Det ble jo litt shopping på Hawaii, så nå tenkte jeg at det var på tide å vise dere hva som fikk bli med meg hjem. Her er det en salig blanding av alt fra suvenirer til kjøkkenartikler og fashion, og jeg tror jeg klarte å få med meg alt sammen da jeg rigget opp til foto shoot litt tidligere i dag.

Altså… De naboene mine må jo tro at jeg ikke er helt klar i topplokket, som bruker morgentimene til å leke fotograf, og knipse bilder av alt som befinner seg i garderoben og leiligheten generelt. Enda verre er det når jeg tar med meg produktene ut i bakgården hvis jeg trenger et bedre lys, og jeg har opp til flere ganger blitt møtt med noen rare blikk. Hahahah, bloggere, altså! Snodig art… 

Mye fint eller? 

Jeg er så fornøyd med mine nye innkjøp, og gleder meg til å ta i bruk både topper, underdeler og sko. Alt jeg mangler nå er bare høyere temperatur og noen glimt av sol… Hehe!

Nå må jeg svinge meg rundt, og komme meg ut av døren. Som dere vet, så skal jeg møte min kjære Belinda, og herlighet så deilig det skal bli å se henne igjen. Altfor lenge siden sist vi hadde en date bestående av klemming og skravling, så dette skal bli kos. 

Nyt kvelden, darlings, så snakkes vi senere ♥

SMASK

Annonse