SHOPPINGDAG @ VERO MODA

God kveld i stuggu ♥

Jeg superchiller i heimen etter en hyggelig og vellykket shoppingdag på Vero Moda Gjøvik, som var innbydende og fylt opp av nydelige og smilende jenter som serverte både bobler, smågodt, og ikke minst fantastisk god service. Jeg både tror og håper at vinneren av konkurransen koste seg like mye som meg, der vi gikk rundt og plukket med oss nye tilskudd til garderoben, for joda… Det ble nemlig shopping på meg også, så nå sitter jeg her og smiler mens jeg titter bort på den gigantiske posen med goodies som står foran meg. Jiippiiiii!

Disse nye stylesene skal bli med meg til Trondheim i morgen, og jeg skal nok få vist det aller meste i outfit innlegg ila helgen…


Nå skal baggen pakkes, og i morgen setter vi altså kursen nordover for å nyte noen dager i bartebyen. Det er det den kalles, sant? Heheheh. 

Nyt kvelden, fininger, så snakkes vi i morgen ♥

LOVE YA