Annonse

SI HALLO TIL MIN NYE VENN!

//Lokal tid: 22.48

Hallaien, mine fine!

Hvordan har dere det i dag? Smiler livet? Skinner solen? Jeg håper dere har det helt vidunderlig ♥

Vi har sjekket ut av rønna i Kingman (HE HE)! Etter tre netter, fem svære edderkopper og elleve svære møll, har vi omsider kommet oss inn på et litt mer anstendig hotell. Fortsatt grisebillig, men litt hyggeligere. Og så har de søren ta casino her, haha. Hvem trenger vel Vegas når man kan få Laughlin??

Her er det jo til og med muligheter for å gå hjem med gevinst, og det er jo noe å rope høyt hurra for. Det beste er at servitørene faktisk sørger for at du aldri sitter der med tomt glass, og det merkes i skrivende stund. Jeg må bare på forhån beklage for eventuelle skriveleifer – det er ikke min feil, haha!

Så…. Laughlin, dere! Dette er jo en festlig plass midt i ingenmannsland, og på veien his skulle vi oppleve noe utenom det vanlige – noe vi aldri har opplevd før…

IMG_0124

Mine damer og herrer… La meg presentere Oatman – et knøttlite sted hvor eslene går fritt i gatene, hvor man kan få en smakebit av det virkelige ville vesten, hvor løsskudd avfyres fra revolvere midt på lyse dagen, og hvor kvinnene stroller rundt iført drakter fra 1800-tallet. Magisk? Hell yeah! Dette er hva jeg kaller magi…

Selv om eselet over her ikke ser så innmari happy ut, liker jeg å tro at vi ble gode venner. Han hang i hvert fall rundt meg en liten stund, men det var vel bare for å snike til seg godbitene jeg hadde kjøpt for anledningen. Jeg MÅ ha et esel! Kan man ha et esel i hagen hjemme i Norge? Er det lov, liksom? Tenk så fint det ville vært med et esel utenfor stuevinduet… Som jeg kunne tatt med meg på tur i Sofienbergparken, haha! Dét hadde søren meg vært noe, hah!

Vi kjørte på den gamle Route 66 til Oatman fra Kingman… En smal, svingete strekning i fjellet, hvor vi rett og slett ble blown away av både naturen og omgivelsene – dette må man faktisk bare oppleve!

IMG_0115

IMG_0122

IMG_0136

IMG_0128

IMG_0129

IMG_0141

IMG_0134

IMG_0149

IMG_0132

IMG_0140

IMG_0144

FOR et eventyr!

Jeg må som nevnt tidligere, gjentatte ganger klype meg selv i armen… Er dette en drøm? Det er rett og slett for godt til å være sant ♥

Her er det som vanlig snart på tide å hoppe til køys, men jeg har flere deilige oppdateringer på lur til dere i morgen. Måtte dere ha en innmari fin tirsdag så lenge, så sees vi snart!

Husk at jeg er forbanna glad i dere ♥

Annonse