Annonse

SIDE2 10 ÅR

Hei igjen, vakre venner ♥

Jeg har snakket altfor lite om Side2 festen, og da jeg kom over en haug av happy behind-the-scenes-bilder på Side2.no, tenkte jeg at jeg like så greit kunne dele dem videre med dere. Noen bilder knipset jeg selv også, men utover kvelden glemte jeg alt som het kamera og blogg.. Og sånn skal det jo aller helt være når man hygger max med feststemte mennesker!

Jeg nevnte så vidt for dere at jeg omsider klarte å finne en skikkelig fin flyt, og at jeg ikke endte opp ravende drita med trynet nedi et hav av chilli cheese tops på Buger King i tre-traget! Det scenarioet har jeg nemlig spart til i kveld, for når man ikke fester med samarbedispartnere og diverse viktige aktører, kan man heller være litt mer cowboy, haha! Så i kveld, dere.. I kveld har jeg tenkt å gi litt faen, og danse meg inn i de sene nattetimer med Payen min. Og min stebror som er her denne helgen.. Og noen av hans kompiser! Dette blir gøy!!

Men ojsann.. Nå sporer jeg jo helt av her, under her kommer altså litt stemningsbilder fra både vorsspiel og fest. Hurraaaa for Side2!! Tenk at de har servert inspirerende og happy innhold til oss i hele 10 år – Fantastisk ♥

FOR en kveld!

Vi strokoste oss så til de grader! Takk til Side2 for en magisk kveld ♥

Alright, hotties.. Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar til kveldens festligheter.. I kveld kommer jeg tilbake på snapchat også (SORRY for fraværet mitt) så da kan dere følge med på kveldens utvikling, haha! 

LOVE YOU ALL!!


Annonse