SIDEN SIST OG STRÅLENDE STAVANGER

Okei… Nå er det så lenge siden jeg har oppdatert denne bloggen, at jeg hadde glemt passordet. Og fy søren så mange ganger jeg har – med stor iver – fortalt at jeg omsider er tilbake og gudene vet hva, og så går det tre sekunder, og vips, så har jeg glemt at denne bloggen eksisterer… Eller… Jeg glemmer den aldri. Den ligger nemlig der i bakhodet og jazzer opp den evig dårlige samvittigheten, men så har jeg vel i grunn bare slått meg til ro med at bloggen har måtte vike for familieliv.

Jeg visste at det å få barn ville bli svært tidskrevende, men ikke at det skulle være såpass travelt som det viser seg å være, haha. Makan… Jeg gjør jo ikke annet enn å vaske, plukke opp ting, vaske, plukke opp ting, løpe etter, krype etter, vaske, plukke opp ting, og vaske litt til… Livet! Et liv som overraskende nok har vist seg å krasje litt med det å blogge på fulltid. Man tenker gjerne at det skal bli noe tid mellom slaga, men nope. Ikke pokker. Og det er helt greit. For vet dere hva? Nå er barnehagestart like rundt svingen, og det betyr hyppigere blogging fra min side. Jeg gleder meg dønn ihjel! Jeg savner å skrive, og jeg savner dere… Heldigvis er jeg aktiv på Instagram, og kan kommunisere med dere der. Blogg er liksom litt mer tidkrevende, men snart… Oh so soon!

Det skal ikke stå på manglende innhold, i hvert fall… Spesielt med tanke på den magiske ferien vi akkurat har lagt bak oss. I en perfekt verden hadde jeg oppdatert dere underveis, men sånn ble det ikke. Nå, derimot, sitter jeg på en stappfull kamerarull som jeg klør i fingrene etter å dele, og jeg skal prøve så godt jeg bare kan å ta dere med på hele ferien – sted for sted – og gi dere følelsen av at vi faktisk er på reise når innleggene publiseres. Norgesferie, ass… Det slår jo faktisk en hvilken som helst utenlandsferie ned i støvlene, og vi er så evig takknemlige for de flotte opplevelsene og de nydelige minnene som ble med oss hjem i kofferten. Denne ferien kommer vi til å leve lenge på…

Det hele startet i Stavanger… Deilige Stavanger med sine sjarmerende gater og deilige vibe – spesielt når solen skinner. Vi var så heldige med været på denne turen, og da er det klart at alle stedene vi besøkte ble ekstra vakre. Mobilkameraet gikk varmt, så nå er det bare til å kjøre klar scrolle-fingeren. Her kommer nemlig et bildedryss fra Stavanger som inneholder intet mindre enn nesten 40 bilder, haha. Jaja – når jeg først leverer, ønsker jeg jo å gjøre nettopp det; levere!

Lunsj i byen med et av våre favoritt-vennepar. Omar og Anna er to vi er så glade i, og det var så deilig å tilbringe litt kvalitetstid sammen med dem…

Omar ♥ Anna

Jeg kan ikke være i Stavanger uten å ta en tur innom Fargegaten… Det finnes ikke noe mer sprudlende og herlig enn denne gaten!

Postkasse on fleek!

All these colors ♥

Don’t miss out, om du befinner deg i området!

Anna og Omar, og tid for dessert på MooGoo Ice Cream House. Mums! Her har de flere veganske sorter, og de er så yummy… Verdt å svinge innom for en smakebit!

Yes please!

Is i nebbet og nye favorittsandaler på beina!

You and me ♥

I løpet av sommeren har Dennis fått seg ny hobby… Golf… Jada, det stemmer! Så han måtte selvfølgelig dra meg med på Stavanger Golfklubb, slik at han kunne vise hvor god han hadde blitt. Han er faktisk skikkelig flink, og jeg koste meg glugg i disse vakre omgivelsene!

Dennis aka Tiger Woods, hah… Neida… Joda!

Se så fint! Love it ♥

Og så dro vi på date, med hotellovernatting og det hele. Bare oss to. For å pleie kjærleiken! Åh – dette trengte vi ♥ Og på vei hjem, tuslet vi hånd i hånd mens vi kunne nyte en vakker solnedgang i vakre Stavanger! For en magisk kveld!

Hunken min på vei til middag ♥

Og vågen, selvfølgelig…

Vanligvis er Stavanger packed med folk på varme sommerdager, men i disse Covid-tider, har det virkelig sett ut til at folk har respektert myndighetenes råd og anbefalinger. Det var folk, men ikke i nærheten så mange samlet på ett og samme sted som before Corona. Hurra for alle som tar hensyn!

Dagen etter date night, utnyttet vi «Anledning Barnevakt» , og satte oss ned utenfor Stavanger Konserthus for å nyte en brunch på Spiseriet! De hadde akkurat åpnet, så vi hadde hele stedet for oss selv. Helt perfekt!

God mat og finfin utsikt! Da snakker vi innafor kombo ♥


Dagene fløy selvfølgelig forbi i rekordfart, og det føles som vi så vidt rakk å snu i døren før turen gikk videre til neste destinasjon… At tiden flyr i godt lag, er så sikkert som det kan få blitt! I neste post tar jeg dere med på Solastranden… Der opplevde vi nemlig en magisk solnedgang som fortjener et eget innlegg!

Skrives i morgen ♥