SIDEN SIST…

Jeg må innrømme at det er skikkelig deilig med noen bloggfrie dager… Dagene flyr jo bare fra oss, og jeg prøver så godt jeg kan å være til stede og nyte de mange magiske øyeblikkene, fremfor å bruke tid på å ta en million bilder og sitte bak en data. Likevel får jeg jo litt dårlig samvittighet – jeg skylder dere så mye mer en et innlegg hver 4. dag. Det skal nok bli bedre når vi entrer høsten. Da er i hvert fall målet mitt å oppdatere bloggen minst en gang daglig, og jeg skal gjøre mitt beste for å få det til…

Vi kom hjem fra Spania natt til fredag, og hele fredagen gikk med til å pakke ut, vaske klær og pakke på nytt. En roadtrip mot det glade sørlandet stod nemlig på planen på lørdagen, for da skulle min kjære Belinda drikkes ut. Dessverre var det umulig for meg å være med på hele opplegget, men jeg fikk med meg i underkant av fem fine timer for å feire dette vidunderlige mennesket i livet mitt, som skal gifte seg om bare to uker.

Søstrene hennes hadde sørget for en fantastisk dag for henne, som endte opp ved sjøen i det nydelige været. Her ble det gode samtaler og mange latterkramper, før jeg måtte takke for meg, og hente Dennis og Falk som hadde vært hos de glade oldeforeldrene på Fevik. Etter noen klemmer, satte vi kursen mot Stavanger, og ankom svigers ved 1-tiden. Da stod både besteforeldrene og tante Mille klare for å ta oss imot, og gjett om gleden var stor da de omsider fikk se lille Falk igjen. Vi hoppet direkte i seng, og i går kunne jeg kose meg med morgenkaffen helt alene ute i det deilige været, mens den stolte farmoren dullet med barnebarnet sitt inne ♥ Egentid, ass!

Nå har vi altså sjekket inn hos mine kjære svigerforeldre, og skal nyte enda flere late sommerdager i deilige Stavanger. Vi blir værende helt til 9. august, så nå skal jeg nok en gang la hvilepulsen ta kontroll over kroppen, og virkelig kjenne på feriefølelsen før jeg går i gang med nye prosjekter. Midten og slutten av august blir nemlig latterlig hektisk, så nå skal batteriene lades helt opp!

Kaffe og alenetid ute i hagen ♥

Kveldstur på Hundvåg etter gårsdagens tordenvær. Svigers bor bare et steinkast fra sjøen, og i går kveld ble jeg sittende her og titte utover mens jeg hørte vannet skvulpe under bryggen. Åh – noe så vidunderlig!

Inngangspartiet så slik ut da vi kom hjem fra Spania. Etter én uke, hadde disse lilla blomstene virkelig vokst seg store over hekken. Er det noen som vet hva slags blomst dette er? Den titter frem år etter år, og jeg synes den er sååå fin. Men kanskje det egentlig er ugress? Haha!

I utdrikningslaget ble det pakkelek, hvor Belinda skulle gjette hvem innholdet var fra, og forklare hvorfor hun fikk akkurat den gjenstanden! Og i denne pakken her skjulte det seg en stekespade som ble brukt til noe ganske spesielt for en god del år tilbake. Dette resulterte i tidenes uttrykk og heftigste latterkrampe!

Bare tær og kaffe i koppen ♥

Ikke akkurat den kjipeste plassen for et utdrikningslag! Fy søren for et vakkert sted ♥

Belinda in action!

Sommervibber hos svigers ♥

Norsk sommer!

Belinda drikkes ut ♥

Herlige Hundvåg!

Solstrålen!

Sørlandsidyll ♥

Når solen skinner, er det ingen tvil om at sommer i Norge er noe av det beste som finnes. Og nå håper jeg på flere solskinnsdager fremover, slik at vi virkelig kan nyte Stavanger når byen viser seg fra sin aller beste side.

Hva har dere gjort siden sist? Har dere en fin sommer, skjønne venner?