Annonse

SIMPLE

Åjsann..

Jeg har jo blogg for pokker, men det glemte jeg visst. HE HE! Sånn går det når man har det sjukt moro, og gårsdagens festligheter førte til at jeg i dag har vært så ubrukelig atte HJELP! 

Kvelden begynte hos Moods da Side2 sine bloggere møttes til en hyggelig samenkomst akkompagnert av bobler. Disse boblene gikk naturligvis rett i fletten, og kvelden var langt fra over selvom eventet tok slutt i 20-tiden. Da dro Katinka meg med på visningen til Mardou&Dean før vi gikk videre på bakgårdsfest. For de som lurer spent på hvem Katinka er, så er dette hun jeg hadde et møte med for litt siden.. Husker dere at jeg hadde møtt en dame som gjorde dagen og livet mitt komplett?? Haha, dette er altså Katinka. En råere dame finner man søren meg ikke! Hun er bare så gøy og inspirerende at jeg ikke kan gjøre annet enn å rope HURRAA, og det er fantastisk at en jobbkontakt faktisk kan bli en skikkelig god venninne. Jippi!

Alright.. Da vet dere hvem Katinka er, og etter denne visningen og to-tre drinker, dro vi videre for å møte Dennis som ble med oss på fest. Der var det superstemning og hæla i taket, men plutselig var det en av oss som foreslo strippeklubb, og alle bare, «eh.. JAAA FOR FAEN«.. Tipsy og glade trippet vi altså bortover mot Blaze etter en burger på Max Burger, og hvis stemningen var god før vi ankom klubben, var den om mulig enda bedre da vi satt oss ned. Damene var rålekre og så sjuukt flink til å danse, og jeg bare, «sånn skal jeg gjøre for Dennis når jeg kommer hjem«. HAHAH, altså.. Det er en grunn for at stripping bør være forbeholdt strippeklubber og de som faktisk vet hva de driver med, for det finnes ikke noe mer usexy enn en godt brisen dame som prøver å leke proff. Det funker bare ikke!

Jeg har selvfølgelig masse bilder fra i går som jeg skal dele med dere om ikke så lenge, men først tenkte jeg å vise noen bilder av hva jeg hadde på meg i går. Simpelt og relativt basic, men den skjorten der, dere. Åh! Sexy Shirt fra StyleConnection er søren meg den fresheste skjorten EVER!!

Sexy Shirt fra StyleConnection (her) // Jeans fra Gina Tricot // Heels fra Nelly (her) // Veske fra Marc by Marc Jacobs // Vintage skinnjakke fra Kiliwatch Paris // Neglelakk fra OPI i fargen Haven’t The Foggiest (her

I kveld skal vi ta livet helt med ro og ha en skikkelig kjærestefredag med reker, krabbe og masse snacks. Det er dette som gjør fredagskvelden helt komplett, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å chille med verdens beste mann. Yey!

Hva står på planen deres i kveld da, darlings?

LOVE YA 

Annonse