Annonse

SISTE INNSPURT

//Konkurranse i samarbeid med Carmex

Happy good lillelørdag!

Jeg ser antydninger til blå himmel i dag, og det inspirerte meg til å lage et skikkelig sommerlig feelgood-innlegg til dere. Med ananas, solbriller, flash tattoos og sommerlige polaroider, er energien på topp, og da kunne det jo ikke passet bedre med en aldri så liten reminder på at det nå er siste sjanse for å delta i Carmex-konkurransen hvor premien er et reisegavekort på hele 10.000NOK!

TI TUSEN for pokker!!! Det er helt sjukt! 4 vinnere har allerede stukket av med hvert sitt reisegavekort, 16 har fått superdigge produkter fra Carmex, og på mandag kåres de aller siste vinnerne. Denne sjansen må dere faktisk ikke gå glipp av! En reise til sommerlige strøk?? JA TAKK!

Som jeg har nevnt tidligere, er dette den enkleste og gøyeste konkurransen å delta i. Alt dere trenger å gjøre er nemlig noe så enkelt som å ta et bilde av ditt «I love Carmex moment», laste det opp på Instagram og hashtagge #carmexnorge. BOOOM!

Konkurransen avsluttes på førstkommende søndag, og vinnerne annonseres både på Carmex sin Facebookside samt Instagram. Don’t miss out, people! Dette er TIDENES mulighet til å stikke av med TIDENES deiligste premie. Hurra!

Nå tok jeg søren meg helt fyr her! Jeg ble faktisk så giret at jeg fikk vondt, hahahahha! Og med begeistringen forsvant den blå himmelen.. Bah! Back to normal – det grå, nitriste, kalde og stusselige.. En sydentur hadde ikke gjort noe nå nei, hehe!

Hva står på planen i dag da, babes? Har dere noe spennende på gang? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse