Annonse

SISTE INNSPURT…

//Lokal tid: 20.25

Ojsann, vi tok en liten lur rundt klokken fem, og våknet ikke før nå, haha. Vi var så trøtt etter en hektisk og innholdsrik dag, at vi sluknet med det samme vi kom tilbake på motellet.

Vi har utsatt Big Sur enda en dag, da vi ønsket å sjekke ut Morro Bay… Det er vi så glad for at vi gjorde – denne plassen er så ufattelig sjarmerende. Vi har til og med padlet rundt i kajakk, og det er jo bare så sjukt funny. Bilder fra dagen kommer om ikke så lenge, men først tenkte jeg å gi dere en liten påminnelse om hvor dere kan følge med oss på dette eventyret. Jeg ser at flere av dere lurer på hvor dere kan følge oss i tillegg til bloggen, så da er det jo kjekt med en liten oppdatering ♥

Ferien går snart mot slutten, og hjemreise blir tirsdag neste uke. Vi har selvfølgelig mange flere kjekke innlegg og bilder på lur, og hvis dere ikke vil gå glipp av noe som helst, anbefaler jeg dere alle til å følge oss i alle sosiale medier som er listet opp under her.

Siste innspurtSkjermbilde 2016-06-22 kl. 05.13.16Instagram:

@KILROYnorway
@dennispoppe
@kristingjelsvik

Snapchat: 

♥ kilroynorway
♥ dennispoppe6
♥ styleconnection

…Og selvfølgelig YouTube HER

Det ser ut til at dere så langt har hygget med oppdateringene herfra, og det gjør meg så lykkelig. Det er jo så ufattelig kjekt å dele med dere fantastiske lesere, som er så engasjerte og skjønne. Jeg setter så enormt stor pris på dere, og det håper jeg dere aldri glemmer!

Nå skal vi komme oss ut for å få i oss en liten middag… Sees snart, fininger!

Annonse