Annonse

SISTE INNSPURT

Den 9. april stod jeg og hulket på togstasjonen i Kristiansand, mens jeg vinket farvel til Dennis som suste videre med toget til Stavanger. Jeg var altså så lei meg denne dagen, og angret som bare pokker på at jeg hadde sagt ja til dette. Ikke hadde jeg tid, ei heller enormt lyst. Jeg liker jo hverken båt eller sjø, men så er det jo noe med disse utfordringene da, ikke sant? At man noen ganger bare må hoppe i det, uansett hvor lite lyst man har. Som regel får man enormt mye igjen for det, og det er denne turen et soleklart bevis på – herregud så mye man sitter igjen med etter en måned på sjøen. Alle disse inntrykkene, den vakre naturen, de fantastiske menneskene vi har møtt, og ikke minst en enda større kjærlighet til det vakre landet vårt. Norge er FANTASTISK!

I morgen setter vi altså kursen hjemover… Vi er snart ferdig med første etappe, og nå blir det rundt 3 ukers ferie før vi tar fatt på den nordligste delen av Norge. Nord-Norge er hinsides vakkert og sjarmerende – det er disse bildene under her et soleklart bevis på ♥Nå skal derimot den spektakulære, råe og tøffe naturen i Norge, byttes ut med noe litt mer soft og fargerikt – California står på planen om bare 3 dager, og jeg kjenner jeg gleder meg til litt forandring i bildestil her på bloggen, hihi.

Før avreise tidlig i morgen skal båten ryddes og vaskes, så det er bare til å brette opp ermene, og sette i gang. Vi sees litt senere, skjønne venner ♥ Ha en nydelig dag så lenge!

Suss og klem

Annonse