Annonse

SISTE INNSPURT

Phew! Det er jaggu ikke bare-bare å skrive bok, i hvert fall ikke når man «sparer» den mest tricky delen til siste sekund, haha. «Spare» er bare et finere ord på å utsette, men når sant skal sies jobber jeg best under press. Det er nok derfor jeg alltid har vært – og alltid kommer til å være en skippertaksperson. Det er liksom det som fungerer best, selv om jeg selvsagt skulle ønske jeg fungerte vel så bra under litt mer strukturerte og ryddige omstendigheter. Ved skippertak kommer også pulsen, men så føler man jo i hvert fall at man lever…

Jeg la meg ikke før nærmere fire i natt… Da var det ikke lenger noe futt i hverken energidrikken eller koppen med kaffe, og da jeg heller ikke klarte å se forskjell på n og m, var det nok like greit å krype til køys. Jeg fikk likevel gjort veldig mye, og nå er det bare finjusteringene som gjelder. Det er jo myyye tekst, og heldigvis har jeg et fantastisk forlag i ryggen som hjelper til med struktureringen. Nå føles nemlig alt som et kaos, men bra skal det bli uansett – det håper jeg i hvert fall!

I dag er deadline! I dag MÅ jeg faktisk bli 100% ferdig, og det betyr vel også at jeg etter å ha levert alt innhold, faktisk kan kalle meg forfatter… Eller?  Hehe, det er nok litt tidlig enda – kanskje jeg skal vente med å utnevne meg selv som forfatter før jeg faktisk holder boken i hendene, haha.

Alrigt, fininger. Nå er det mer kaffe som gjelder, noe inspirerende musikk på anlegget, og full fokus boken! Ønsk meg lykke til – det trenger jeg, for å si det sånn!

Og dere? NYT fredagen! Det er heeelg for pokker ♥

Annonse