Annonse

SISTE INNSPURT FØR JULAFTEN

Og plutselig var det bare tre dager igjen til julaften, og her sitter jeg og lurer på hvor desember ble av, haha. For å gjenta meg selv til det kjedsommelige – tiden flyr, og det vet jeg at jeg ikke er alene om å føle. Hvordan ligger dere an, forresten? Er dere i rute og klar for jul?

Jeg har heldigvis kommet lenger enn jeg hadde gjort på denne tiden i fjor. Hvis jeg ikke husker helt feil hadde jeg så vidt gått i gang med juleshoppingen, og det er rett og slett altfor masete å måtte handle alle gavene på lille julaften… I år, derimot, i år er jeg nesten helt i mål. Jeg mangler bare to gaver, og de skal jeg nok få unna i en fei.

Ellers er alle de resterende gavene både pakket inn og overlevert til mottaker, så nå krysser jeg fingrene for at jeg har truffet blink. Det er jo så kjekt å gi gaver til dem man er glad i – i hvert fall om man gir noe som er helt uventet, men som likevel viser at du er har vært oppmerksom, og at du har fanget opp noen små hint gjennom året.

Jeg har enda ikke kommet meg ut av pysjamasen, og skal om få strakser sette inn et ekstra gir for å bli ferdig med det som gjenstår. Vi må jo også pakke kofferten og gjøre oss klare for Stavanger i morgen, det er nemlig der vi skal feire jul i år, og vi må prøve å kjøre herfra rundt klokken 10.00. Vi skal gjøre et stopp hos Belinda i Kristiansand, så da er det kjekt at vi ikke kommer oss så altfor sent av sted.

I tillegg krysser jeg fingrene for at vi rekker å ta turen innom Jul i Vinterland i Spikersuppa litt senere i dag. Dette har vi enda ikke gjort, og det er jo et must i førjulstiden. Satser på at vi finner tid i dagens ganske tighte timeplan.

Fy søren… 3 dager igjen til julaften! Jeg gleder meg ihjel til julemat og julehygge med Dennis sin fine familie, og selv om det alltid vil være fryktelig rart de gangene jeg ikke feirer jul med mamma, er jeg heldigvis så heldig å ha en fantastisk svigerfamilie som gjør det lettere å være borte fra henne. Det har jo alltid vært mamma og meg på julaften, og det første året uten henne var skikkelig rart!

House Tour – Christmas Edition er forresten snart på vei ut på YouTube, så da får dere se enda mer av julehuset vårt. Nå har dere vel i grunn sett det meste, men det er jo litt kjekt med video likevel. Håper den faller i smak ♥

Okei, vakre venner. Da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig fredag så lenge, så sees vi litt senere!

Annonse