Annonse

SISTE SJANSE

//Reklame for egen nettbutikk

Hei igjen, vakringer ♥

Nå har både Christian, Dennis og jeg kommet oss hjem fra Berlin, Stavanger og Bergen, og sitter nå ute hos mamma og Jon. Her er det duket for familiemiddag, og vi kan vel ikke akkurat si at vi er det beste selskapet, haha. Den ene er mer rød i øynene enn den andre, og vi er alle sterkt preget av gårsdagens festligheter. 

Et realt ukessammendrag kommer litt senere, men først vil jeg bare minne dere på at det nå er aller, aller, aaaaller siste sjanse for å få fatt i deres StyleConnection-favoritter til sterkt reduserte priser. Jeg kjører som dere vet hele 70% avslag på absolutt ALLE varer, og siden jeg er i mitt gavmilde hjørnet i dag, utvider jeg salget med en ekstra dag. 

Heia, heia… Salget varer ut morgendagen!

Skravles om litt!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse