Annonse

VI SJEKKER INN PÅ PARADISE HOTEL

Åhåj – i dag skjer det! I dag sjekker vi søren meg inn på Paradise Hotel – der det hele startet for 6 år siden. Jeg har sett kveldens episode allerede, og fant jo fort ut at det er myyye som har blitt klippet bort. Sånn er det jo når såpass mye innhold skal ende opp i en 40 minutters episode. Jaja, gøy blir det uansett – og litt kleint. Det er bare til å sitte klar med puten, for det er både én og to hendelser som får en til å rødme litt ekstra i kinnene, haha.

Her kommer et lite bildedryss fra hotellet, i tillegg til en liten film vi har klippet sammen fra tiden like før innsjekk. Jeg tror vi alle sammen kjente litt på sommerfuglene i magen – litt nervøs er man jo når man skal være med på noe sånt som dette. Alt i alt hadde vi et fantastisk opphold – herregud for en fin gjeng som har sjekket inn på hotellet i år ♥

Herregud… 6 år siden! Jeg klarer liksom ikke å forstå at det er såpass lenge siden jeg møtte Dennis, og jeg må faktisk bare innrømme at jeg ble rørt til tårer over å se hva Dennis svarte i dagens episode, da han fikk spørmål om hva som var hans beste minne fra sesong 4. Tune inn på TV3 klokken 22.30 i kveld – håper dere liker det dere ser, haha.

Nå skal jeg faktisk ta meg en øl – det er jo tross alt påske!

Nyt kvelden, skjønne venner ♥

Annonse