Annonse

SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL!

Altså, NÅ koser jeg meg!

Solen skinner, gradestokken viser 30 i skyggen, og jeg hygger max her i paradis. Vi har akkurat spist en deilig frokost, og morgenkaffen drakk jeg ved bassenget.. Dette er jo nett som Paradise Hotel, om ikke bedre, haha. 

Jeg kjenner at dette Spania-oppholdet kommer til å gjøre meg så uendelig godt. Dette trenger jeg, både for å kunne koble helt ut, men også for å kunne hente masse inspirasjon. Klokken ni i dag morges spratt jeg opp av sengen, og alt jeg hadde lyst til var å skrive en haug av inspirerende blogginnlegg til dere..

Jeg har alltid lyst til å stikke innom dere altså, men det er så ekstremt deilig når jeg liksom sitter med følelsen av å ha for mye å vise, haha. Det er virkelig drømmesituasjonen til en blogger!

På planen i dag står ingen verdens ting, og det er så ubeskrivelig deilig.. Denne dagen skal nytes til det fulle, og jeg gleder meg til å gjøre nada, haha. 

Og dere? GJETT hva jeg fant i postkassen på søndag før jeg dro mot Gardermoen??? Hehehehehehehehehheehehehhehe!

LOVE YA ♥

Annonse