Annonse

SKAL MAN SI UNNSKYLD?

//Delvis sponset opphold

…Og da var det søndag, og jeg har ikke vært innom siden fredag… Vanligvis sier jeg unnskyld og beklager tusen ganger for at jeg ikke har tittet innom, men når jeg tenker meg litt om, så betyr jo mitt fravær at jeg faktisk er 100% tilstede der det skjer. Skal man si unnskyld for at man er 100% tilstede for sine venner, og dropper å sitte med snuten ned i macen mens livet passerer forbi uten at jeg deltar?

I 7 år nå har jeg blogget, og jeg har mistet tellingen på hvor mange turer eller sammenkomster jeg har vært på med mine venner, hvor jeg har bedt dem vente på meg for at jeg må blogge… «Bare fem minutter, jenter«, så kan vi gå… Det er faktisk forbanna uhøflig, og denne helgen har vært forbeholdt venner, samvær og kvalitetstid, uten at jeg har prioritert oppdateringer på blogg. Oppdateringen kommer jo uansett – bare bittelitt senere enn akkurat i øyeblikket, og det må da være greit? Ikke sant? ♥

Denne helgen har det handlet om Bettyen, og vi har kost oss glugg fra begynnelse til slutt. Vi kom frem på torsdag, og sjekket da inn på STAY Copenhagen – et genialt leilighetshotell som er perfekt både for de som reiser alene med kjæresten, eller vennegjenger.

Vi har bodd sammen med Pay og mannen hele helgen, og det er jo noe helt magisk over det å kunne nyte en god frokost med gode venner, rundt et spisebord i egen leilighet. Man føler seg liksom litt mer hjemme, noe jeg setter stor pris på når jeg er ute og reiser. I tillegg er det jo så fresht her… Skikkelig røft og kult, og det gjør jo også oppholdet ekstra bra. Størrelsen på leiligheten var heller ikke noe å klage over – den var jo så gigantisk, at jeg ble sliten fra å gå fra den ene delen til den andre, haha.

Men ok, nok snakk mer bilder…

IMG_0216-2

IMG_0305-2

Unknown123

IMG_0307

IMG_0306

IMG_0221

IMG_0230

IMG_0220

IMG_0301

IMG_0249

IMG_0240-2

IMG_0225

IMG_0219

IMG_0304

IMG_0218

Lekkert, ikke sant? Det maleriet med supermann er jeg faktisk helt nødt til å få fatt i. I need it in my life!!!

En haug av flere bilder fra vår deilige tur legges ut i løpet av kveldingen… Nå skal vi nyte denne siste dagen til det fulle, før vi setter kursen mot flyplassen og hjem til Oslo.

Har dere hatt en bra kveld, kjære venner? ♥

Annonse