Annonse

SKALLDYRAFTEN

Wæææ.. 

Klokken er jo snart tre allerede, og jeg skal straks til en ny avtale. Jeg har nettopp kommet inn døren fra et annet møte, skjønner dere.. Og hadde det ikke vært for almanakken, hadde jeg glemt hele avtalen. Klokken ti på tolv kom jeg over den lille huskelappen, og klokken ti på tolv så jeg så jævlig ut at dere aner ikke. Heldigvis skulle vi møtes her på Løkka, så på ti minutter var jeg både påkledd og ferdigsminket, med håret full av tørrshampo, og på full fart ut døren. Max stress!

Nå snur jeg bare i døren, men ble helt nødt til å stikke innom og si hei til de fineste leserne på jord. 

Hei!

Haha.. 

Jeg ville bare vise dere noen snaps fra kvelden i går.. Den romantiske kvelden med skalldyr og kos – perfekt! Dennis var så fyllesjuk, så han nektet å bli tatt bilde av. Ikke var han i form til å ta bilder av meg heller, så her får dere noen snaps av maten i stedet, haha. Skalldyr, ass.. Det gir livet mening!

Jeg synes at det er så viktig å gjøre seg litt ekstra flid med både borddekking og dandering, selvom man bare skal være hjemme. Det blir så mye hyggeligere å nyte god mat i litt freshe omgivelser, enn å bare slenge maten på bordet uten å ofre detaljene en tanke.

Og så er det så hyggelig sitte ved bordet mens chill musikk spilles i bakgrunnen, fremfor å skru på TV’n og sitte i hver sin kant av sofaen.. Ved spisebordet får man liksom snakket sammen på en annen måte, og virkelig finne tid til dialog og kommunikasjon, som er så ekstremt viktig i et forhold! Kvelden i går var perfekt!

Har dere en fin mandag? 

Annonse