Annonse

SKATTEJAKT I PARIS

Hahaha, herlig at dere liker videoen!!

Det var relativt kaldt å sitte der ute i snøværet, men jeg har fått varmen tilbake i kroppen og er nå på vei til fest. Side2 feirer 10-års jubileum i dag, og dette vil jeg selvfølgelig ikke gå glipp av. Det er jo egentlig veldig lenge siden jeg har vært på et sånt skikkelig party, og jeg kjenner at rockefoten er kjempeklar for noen reale festligheter. Dennis joiner også, så dette blir en god start på helgen som nærmer seg med stormskritt – HURRA!

Flere av dere ønsker å se hva som ble med meg hjem fra shopping i Paris, og nå har jeg omsider fått tatt litt bilder av skattene jeg fant mens vi tuslet rundt i koselige gater. 

Jeg er en sucker for alt interiør og dekor med sterke farger, samt stasj jeg ikke har sett her hjemme. I tillegg er jeg ekstremt glad i å kjøpe med meg morsomme og freshe bøker fra mine mange reiser, samt en gjenstand jeg forbinder med destinasjonen. Jeg handler uten tvil mest interiør når jeg er på reise, for å få en enda mer unik stil i cribben.

Mitt beste tips til å finne unike skatter når man er på tur er å gå innom butikker man egentlig ikke har planer om å besøke. Da tenker jeg ikke på slike steder jeg ikke vil stikke innom grunnet et helsefarlig høyt prisnivå, men typ små butikker som kanskje ved første øyekast ikke ser så spenende ut. Plutselig skjuler det seg en hel haug av godbiter, ofte fordelt over flere etasjer, og noen slike steder fant vi i Paris..

Etasjen på gateplan var ikke den best inspirerende, men så gikk jeg ned en trapp og der fant jeg en masse stasj aka rot (HA HA) som bare MÅTTE bli med meg hjem. Sånn som tyggismaskinen og popcornbegerne i plast. Helt rått!! I tillegg fikk jeg med meg hjem en ananas i gull som jeg har siklet lenge etter, samt masse annet småtteri som de aller fleste kanskje ser på som unødvendig ræl. Det er nemlig dette unødvendige rælet som gjør meg så himla glad, haha! Jeg har kjøpt en kulepenn formet som en baban liksom.. Hvem kjøper sånt??

Fresht eller? 

Jeg er jo så giret, så nå når jeg skal oppgradere cribben og tilføre litt trope, skal nok alt det nye stasjet komme godt på plass. Jeg har så mange spennende planer for leiligheten, og gleder meg max til å vise dere når jeg er ferdig.

Vi snakkes, hotties!

Måtte kvelden bli knallfin ♥


Annonse