Annonse

SKIKKELIG FRUSTRERENDE!

Yo, superstars!

Er det flere enn meg som synes det er vanskelig å få gang på diverse gjøremål, når man har entret juli måned?

Jeg har gått i total feriemodus selvom jeg på ingen måte har ferie, og det er faktisk skikkelig frustrerende. Jeg har så mye som skal gjøres, men så får jeg bare ikke fingern ut! Har dere noen tips til hvordan jeg kan bli mer produktiv og effektiv nå i sommer? 

Det må være varmen som gjør det, og det faktum at det generelt er en slapp stemning i nabolaget. Stress og høyt tempo får meg utrolig nok til å jobbe mer effektivt og strukturert, så sommerens mange arbeidsoppgaver sklir jo fullstendig ut, haha. Det hjelper ikke en gang å fyre på gøy musikk, for da ender jeg bare opp i en stol på altanen med en is i hånden. 

Jaja.. Jeg klarte i hvert fall å få redigert en del upubliserte bilder jeg fant på minnekortet, så da kan dere hygge med noen everyday randoms, mens jeg tvinger meg selv til å sette på en klesvask!

Over her ser dere alt fra Palmesus-snaps og noen digge matbilder, til kos med Mille og behind the scenes fra innspillingen til God Sommer Norge. Her er jeg forresten iført Skater Skirt fra StyleConnection HER og Brooklyn Tee HER – perfekt sommerantrekk!

Så.. Nå skal jeg få gang.. ETTER jeg har spist den siste snickers-isen som ligger på lur i frysen, haha!

Nyt kvelden, fininger ♥

Annonse