Annonse

SKIN ROLLER

Folkens?

Gjett hva Betty og jeg skal om ikke så altfor lenge, da? Vi skal på date og PINNEKJØTT står på menyen. NAM… Pinnekjøtt er det beste jeg vet i hele mitt livet, og jeg får faktisk vann i munnen av å tenke på det. Hurraaa!

Innimellom alt parpirarbeidet i dag, har jeg hatt en liten spa-dag som jeg velger å kalle det. Her på badet, riktig nok, så vi snakker ikke noe fancy opplegg, men jeg tente noen lys for å få følelsen av at jeg var på et litt freshere sted, og pleiet huden med et nytt og fantastisk redskap. 

Er det én ting jeg virkelig ikke er flink til, så er det nettopp å ta vare på huden. Jeg legger meg ofte med sminke som er en skikkelig dårlig uvane, og siden det egentlig bare går straka vegen rett ned etter man har bikket 25, er det vel på høy tid å begynne å forebygge. Rynkene har gjort sitt inntog, jeg er ikke like stram lenger, og forhåpentligvis skal den nye Skin Rolleren fra Swiss, gi nytt liv til huden min. HEHE!

I samarbeid med Swiss Clinic, har jeg nemlig fått gleden av å teste ut denne rolleren som med sine 540 mikronåler, stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og nye hudceller. Bare denne setningen er jo så fancy at man faktisk ser for seg at man befinner seg på SPA mens man leser den, og etter noen runder med denne, skal man altså merke en forebygging mot rynker, og i tillegg en gjennopprettelse av hudskader og problemer som f.eks arr fra kviser o.l, så nå venter jeg bare i spenning på å våkne opp med en hun som er strammere enn den stramme rumpen til min yngste kusine.

Etter behandlingen i dag har jeg faktisk troen, ihvertfall etter å ha rolleren i kombinasjon med Swiss Rejuvenator, som er en fuktighetsgelé som hjelper huden i denne vidunderlige fornyelsesprosessen. Jaddaaaaa… Ikke noe tull det her, ass!


Skin Rolleren som ordinært koster 500,- får dere nå til sjarmerende 379,- HER, og skulle hele kittet være interessant for enten deg, din søster, din mor, din bestemor eller din kusine med den stramme rumpen, er dette mulig å få fatt i til kun 799,- HER. Ordinærprisen er 1290,- så her er det virkelig mulig å gjøre et kupp. Wuuhuuu, Happy Merry Christmas, og et helsikens stramt og pleiende New Year!

Pinnekjøtt og date night, next ♥

// I samarbeid med Swiss Clinic

Annonse