Annonse

SKITT FISKE

Hahah, folkens?

Hvis dere lurer på hvordan man best kan kurere en solid hangover, så er det å komme seg ut på fisketur. That’s right! Ta fiskestangen fatt og kom dere ut i naturen. Der tilbragte Stine, Hege og jeg et par timer i dag. På en stein ved Nøklevann med et stort håp om fiskelykke. 

Null fisk! Ikke en fisk å få, selvom en far og sønn på en fiskespot rett bortenfor oss håvet inn den ene fisken etter den andre. Mye mulig grunnen til at vi ikke fikk en dritt var en sluk stor nok til å fiske en hel hai, men optimistisk som vi var kastet vi snøret utpå om og om igjen. Hehe!

Etter en liten halvtime ble Stine oppringt av en dude fra MIN telefon.. Jeg hadde visst bare lagt den fra meg på bakken ved siden av bilen, så denne fisketuren ble jaggu litt ekstra spennende. Takk gud for ærlige og herlige mennesker som gjør det de kan for å hjelpe andre, så han der har mye god karma i vente. Hurra!

Nørds deluxe.. Jeg elsker det!

Ser dere forresten den superdigge hoodien jeg har på meg? Hangover Hoodie fra StyleConnection kommer snart for salg, og denne er perfekt på dager hvor man nettopp er litt hungover. Hhaahah!

Hvordan har dere hatt det i dag da, rockestjerner? Noen som har vært på fisketur?

SMASK

Annonse