Annonse

SKULL KNIT

ENDELIG er den her!!!

God onsdag, herlige venner.. Jeg har jo vist litt av denne superdigge strikken allerede, men den er altså bare så FAB at den fortjener et helt eget innlegg. Det er innafor, sant? Jeg har jo tross alt laget den sjæl. Haha! Dette er et av mine soleklare favorittplagg fra kolleksjonen, og både den gode lengden, vidden og den utringete halsen gjør denne til den perfekte oversizede strikken.

LOVE IT!

Skull Knit fra StyleConnection HER

Håper dere liker den like godt som meg, og det ser jeg egentlig på ordrene. Både denne og den hvite fyker ut av lageret om dagen, så det gjelder å slenge den i handlekurven før det er for sent. Kanskje denne dukker opp under et par-tre juletrær i år? Det hadde vært SÅÅÅ stas!!

Jeg sitter forøvrig udusjet og jævlig i sofahjørnet med datan på fanget og kaffe i koppen. Jeg jobber for harde livet mens jeg samtidig prøver å manne meg opp til å komme meg ut blant folk. Jeg har en del ærend på listen min men hyggeligst av alt blir en lunsjdate med Hege. Vi skal ut og fikse et par småting, for i dag har Stine bursdag og GJETT om hun skal feires. Hurraaaa for bursdag ♥

Hva står på deres agenda i dag da, beauties?

Annonse