SKY HIGH DUNKS

Åh…

Jeg drømmer om hvite sneakers, tørr asfalt, mildt vær, og solstråler, og disse dunksene fra Nike blir perfekt til våren. De har rett og slett ikke noe annet valg enn å joine resten av gjengen i skogarderoben, så det så.

Enough said! 

Buy them here

Nå skal jeg fyre opp musikken og rydde leiligheten, før jeg om en timestid stikker ut av dørene og videre på date med en venninne. Superdeilig tirsdag, og morgendagen blir ikke feil den heller, for vet dere hva? Da stikker jeg til mannen min i Stavanger, og sammen skal vi nyte noen dager i hverandres selskap. Selvom det ikke er lenge siden jeg så han, føles det allikevel som en hel evighet siden jeg lå i kroken sist, og ingen ord kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til å skravle, le, kysse, og råkline med verdens deiligse mann. Perfekt!

Hva driver dere med i kveld da? 

LOVE YA ♥