Annonse

DET ER RETT OG SLETT EN DEL AV JOBBEN…

På disse snart 9 årene jeg har blogget, har jeg publisert over 10.000 innlegg! Jeg har hatt gleden av å lese over 500.000 kommentarer, og prøvd etter beste evne å inspirere dere lesere med mine skriverier, bilder og meninger. Kvaliteten har vært alt fra helt rævva til ok+, og i løpet av disse årene som blogger har det skjedd ufattelig mye – både med bloggen, men også med meg. Man utvikles, og det er helt sprøtt å se tilbake på hva jeg faktisk fikk meg selv til å publisere back in the days… Det er store forskjeller på til hva jeg publiserer nå som 31-åring, for å si det sånn… Man vokser, man får mye mer forståelse, man blir klokere, mer sikker på seg selv – man finner seg selv, rett og slett, og det gjenspeiles i tekster og innhold.

Det har uten tvil vært en lærerik og interessant reise… Det har til tider vært tøft, men aller oftes skikkelig oppløftende, og det er takket være dere lesere! Noen av dere har vært her fra starten, mens andre er nye. Noen er enige, andre er uenige, men jeg har faktisk ikke på mine 9 år som blogger opplevd mye oppgulp i kommentarfelt. Joda, så har det vært perioder med en del hat og kvalme, men det er jo sånn det skal være når man velger å være offentlig. Det er en del av jobben, rett og slett, og selv om noe til tider har gått inn på meg, har jeg aldri vurdert å stenge dere ute ved å lukke kommentarfeltet. Det er jo deres tilbakemeldinger som skaper mye av innholdet til denne bloggen, og det er DERE, uansett ros eller ris, som inspirerer meg til å fortsette… For det er jeg evig takknemlig – takk, folkens! Takk for at dere uansett om dere er sure på meg eller happy, faktisk gidder å bruke tiden deres på meg. Jeg digger dere alle sammen!


På nyåret er det nok en gang duket for Vixen Blog Awards… Eller Vixen Influencer Awards, som det nå heter, og nominasjonene har nå åpnet. Jeg vil ikke mase for mye på dere, men likevel legge inn en liten melding om at det hadde vært fantastisk om dere ville nominere meg til den eller de kategoriene dere føler jeg fortjener å være nominert i. Om dere mener jeg fortjener det i det hele tatt, selvfølgelig… Og så tror jeg vi i år kan utelukke Blog Business, Hø hø hø – for det kan vi vel konstatere at jeg ikke er så jævla god på, haha!

Dere kan nominere deres favoritter HER!

Nå kommer Stine og Jax på en liten visitt, og deretter blir det full rulle og boklansering! Arrangementet er åpent for alle (merk 18-årsgrense), og det blir goodiebags til de første 100 som møter opp ♥ Jeg gleder meg max!

Har dere noen spennende planer i dag da, fininger?

Annonse